Software-updates en documenten

Maak een selectie met behulp van de bovenstaande opties
Bekijk het LightHouse 4-besturingssysteem

LightHouse 4 is Raymarine's nieuwste versie van het besturingssysteem voor Axiom-displays. LightHouse 4 zorgt voor een betere gebruikerservaring, plus nieuwe eigenschappen en verbeteringen voor Axiom-, Axiom+-, Axiom Pro- en Axiom XL-systemen. Gebruikers kunnen upgraden vanaf een met Wi-Fi verbonden Axiom-display of LightHouse 4 downloaden op een microSD-kaart.

Bekijk LightHouse 4
LightHouse Sport voor Element

LightHouse Sport voor Element

LightHouse Sport is het efficiënte besturingssysteem voor Element-S- en Element HV-systemen. Raymarine biedt regelmatige updates voor LightHouse Sport, die hier of via Wi-Fi rechtstreeks in Element verkrijgbaar zijn.

Bekijk LightHouse Sport

Handleidingen en documenten

De volgende documenten zijn beschikbaar voor de maritieme elektronica van Raymarine: handleidingen, montagesjablonen, 2D-/3D-modellen, CAD-tekeningen en conformiteitsverklaringen. Bekijk alle producthandleidingen van Raymarine hier online en leer hoe u uw eigen gedrukte versie kunt bestellen.

Op zoek naar ondersteuning voor verouderde software?

Op zoek naar ondersteuning voor verouderde software?

Meer informatie over LightHouse 2 en 3 vindt u hier, met links om de software te downloaden, details over de belangrijkste softwarefuncties en hoe u deze op uw kaartplotter kunt installeren.

Bekijk verouderde software

Software Development Kit (SDK) voor radar

Raymarine’s Software Development Kit (SDK) geeft ontwikkelaars en fabrikanten van originele onderdelen (OEM's) de mogelijkheid om te integreren met toonaangevende Raymarine radarplatforms, waaronder Quantum, Quantum 2 Doppler en Cyclone radars.

Aankondiging terugroepacties

Als onderdeel van onze regelmatige kwaliteitscontrole zijn we erachter gekomen dat een kleine hoeveelheid ACU-150 / ACU-400-units die tussen juni en juli 2022 zijn geproduceerd, zijn uitgerust met een aandrijfcomponent met onjuiste specificaties.

Meldingen voor software-updates

Houd de nieuwste software-updates voor uw Raymarine-producten bij. Vul het formulier in en wij sturen u een e-mailmelding wanneer relevante nieuwe software wordt vrijgegeven.

Vind de dichtstbijzijnde Raymarinedealer

Zoek hier binnen het wereldwijde netwerk van Raymarine verkoop- en servicedealers.