Marine Radar Software Development Kit

Marine Radar Software Development Kit | Raymarine - een merk van FLIR

Geavanceerde sensortechnologieën voor toepassingen op maat

Raymarine’s Software Development Kit (SDK) geeft ontwikkelaars en fabrikanten van originele onderdelen (OEMs) de mogelijkheid om te integreren met toonaangevende platforms, waaronder Quantum en Quantum 2 Doppler radars. Raymarine biedt een breed scala aan compacte, hoogwaardige oplossingen geschikt voor bemande en onbemande schepen, maritieme beveiligingssystemen en andere maritieme toepassingen.

Met behulp van de Raymarine SDK kunnen radargegevens worden bekeken, gecontroleerd en bewerkt op pc's met Microsoft Windows. De Raymarine SDK wordt ingeschakeld met een plug-in USB-sleutel die met de kit wordt meegeleverd.

Bent u klaar om te beginnen? Maak contact met een Radar SDK Expert en neem contact op met Raymarine- experts over uw project.

Bekijken en opslaan van SDK licentieovereenkomst

KENMERKEN RADAR

Raymarine Quantum CHIRP Radar | Raymarine - een merk van FLIR

Quantum CHIRP-radar

Raymarine’s prijswinnende Quantum-radar gebruikt CHIRP-pulscompressietechnologie voor superieure beeldvorming en doeldetectie op zowel lange als korte afstanden. Quantum-radar kan worden geïnstalleerd in een bekabelde of draadloze configuratie met behulp van het ingebouwde WiFi-toegangspunt. Quantum is zeer energiezuinig en licht, waardoor het uitstekend geschikt is voor verschillende teledetectietoepassingen.

Raymarine Quantum 2 CHIRP Radar met Doppler | Raymarine - een merk van FLIR

Quantum 2 CHIRP Radar met Doppler

Quantum 2 voegt Doppler doelvolging toe aan een indrukwekkende lijst van standaardkenmerken. Met Doppler-verwerking kan Quantum 2 bewegende radarcontacten onmiddellijk detecteren en ze op de PPI uitlichten. Dit zorgt voor onmiddellijke erkenning van de operators, verbetert bewustzijn van situaties, en kan het risico op een botsing bij gebruik op drukke waterwegen aanzienlijk verminderen.