Raymarine Magnum hoogwaardige open array-radar

NIEUW - Magnum hoogwaardige Open Array-radar | Raymarine - een merk van FLIR

Hoogwaardige Magnum open array-radars maken lange-afstandsprestaties en klein-doelradarbeelden mogelijk voor Raymarine multifunctionele navigatiedisplays. Door gebruik van dezelfde technologieën als die waarop de Amerikaanse kustwacht vertrouwt, biedt Magnum betere object-tracking en betrouwbare prestaties, verpakt in een gestroomlijnde open-arrayzuil die is opgewassen tegen de elementen.

MAGNUM-FUNCTIES

Belangrijkste kenmerken

Magnum is beschikbaar met 4 kW of 12 kW uitgangsvermogen en met de keuze uit een antenne-array van 1,2 of 1,8 meter. Het maximale bereik voor modellen van 12 kW is 96 nm, wat ideaal is voor oceaanschepen en maximaal 72 nm voor modellen van 4 kW. Magnum is de perfecte partner voor de prijswinnende Axiom® en Axiom Pro multifunctionele navigatiedisplays (MFD) LightHouse 3 en is achterwaarts compatibel met oudere modellen, zoals:

  • de LightHouse 2-a, c, e, eS en gS-serie
  • MFD's uit de breedbeeld C-serie en de breedbeeld E-serie
  • De E-serie Classic en multifunctionele displays van de G-serie
    opmerking: niet alle Magnum-functies zijn beschikbaar op alle bestaande MFD's.

AANVULLENDE FUNCTIES

NIEUW Magnum - Superieure vogelmodus | Raymarine - een merk van FLIR

Superieure vogelmodus

Voortbouwend op de uitzonderlijke vogelidentificatietechnologie van Raymarine, hebben we de vogelmodusfunctie van de Magnum nu nog verder ontwikkeld zodat vogels met meer duidelijkheid tot 10 nm gezien kunnen worden. Door vogelzwermen op te sporen met de Magnum, kunnen vissers aasvissen sneller vinden en reduceren ze hun brandstofverbruik.

NIEUW Magnum - verbeterde radarbeelden | Raymarine - een merk van FLIR

Verbeterde radarbeelden

De Magnum is ook voorzien van de straalverscherpingstechnologie van Raymarine, die een peilingsresolutie van beter dan 1 graad levert, voor meer gedetailleerde objectonderscheiding, kaartachtige kustlijndetails en superieur langeafstandsbereik.

NIEUW Magnum Radar - Optimale objectdetectie | Raymarine - een merk van FLIR

Optimale objectdetectie

Magnum levert beter omgevingsbewustzijn met volledig automatische objectaquisitie- en detectie van MARPA. Magnum maakt ook gebruik van de Evolution koerssensortechnologie met 9 assen van Raymarine voor real-time, nauwkeurig doelplotten.

NIEUW Magnum Radar - True Trails | Raymarine - een merk van FLIR

True Trails

Magnum met doelhistorie van True Trails Met de True Trails-functie ziet u een historisch "kielzog" achter elk bewegend contact. Met deze extra informatie is het nog gemakkelijker om de beweging van andere schepen te interpreteren en slimme manoeuvreerbeslissingen te nemen, zodat u ze veilig kunt passeren.

NIEUW Magnum - realtime koersupdates | Raymarine - een merk van FLIR

Realtime koers-updates

Verbind Magnum met Axiom en LightHouse 3 voor ononderbroken radarobjectbeelden tijdens koersveranderingen. Met realtime koersupdates kan de radarpositiedisplay vrij draaien als dat nodig is, zonder dat de hele display vernieuwd hoeft te worden.