Onze meest geavanceerde en veelzijdige instrument display

 

Het i70 multifunctie instrument is onze meest geavanceerde en veelzijdige instrument display, met krachtige functies die eenvoudig te gebruiken zijn. Het grote 4" LCD scherm is zeer goed afleesbaar vanaf een afstand en onder grote kijkhoeken

 

i70 animated screens  

 

 

Belangrijkste kenmerken

  • Groot 4" LCD scherm met kijkhoek van 160º
  • 43 mm cijfers in volledig-scherm modus
  • Anti-reflectie coating voor betere afleesbaarheid in fel zonlicht
  • LightHouse gebruikersinterface is eenvoudig en snel te bedienen
  • AIS repeater en weergave van AIS targets
  • Dataweergave o.a.: wind, snelheid, diepte, Tridata, motor (NMEA 2000), omgeving (NMEA 2000), brandstof (NMEA 2000) en navigatie
  • Laag energieverbruik – typisch 132 mA/ 1,6 W

 

 

View the specifications

 

 


 

Intuïtieve LightHouse gebruikersinterface

 

LightHouse plaatst intuïtief de meest gebruikte navigatiefuncties onder uw vingertoppen. De LightHouse gebruikersinterface is hetzelfde als op Raymarine multifunctie displays, zodat als u eenmaal vertrouwd bent met de i70, u zich ook thuisvoelt op Raymarine MFD’s.

 

i70 with screen fan

 


 

Netwerken

 

De Raymarine i70 wordt naadloos geïntegreerd met NMEA 2000 m.b.v. SeaTalk en SeaTalkng netwerken. Met door de gebruiker te selecteren databronnen is integratie op netwerken met meerdere sensoren mogelijk.

 

AIS Repeater
AIS targets van NMEA 2000 AIS ontvangers weergeven. Bekijk de 25 dichtstbijzijnde met AIS uitgeruste vaartuigen en selecteer afzonderlijke targets om de gegevens daarvan weer te geven.

 

Conversie van analoog naar digitaal.
Koppel i70 instrumenten aan de iTC-5 instrument transducer convertor, voor naadloze integratie van analoge diepte, wind, snelheid, kompas en roer transducers.

AIS repeater on i70

 


 

 

Aanpassen

 

Het Raymarine i70 instrument is eenvoudig aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen. Op de i70 kunt u alles weergeven van traditionele analoge meters tot en met motorinformatie en tankniveaus.

 

Analogue and Digital Displays