Raymarine CP300 Digitaal Netwerk Sonarmodule 

 CP300 with e12   

 

Digitale Sonar voor uw Raymarine netwerk.

 

De CP300 digitale sonarmodule is bedoeld voor vissers die meer vermogen nodig hebben, zoals bijvoorbeeld bij sportvissen op zee.

 

Fishing    

De CP300 levert een outputvermogen van maximaal 1kW en is daarmee de ideale digitale sonar voor sportvissers die de zee op gaan.

 

In combinatie met Raymarine's exclusieve digitale ClearPulse sonar processing technologie maakt de CP300 gebruik van een dual-frequency (50/200 kHz) transceiver met een maximum zendvermogen van 1kW, waardoor het mogelijk wordt om vissen en bodemstructuur tot een diepte van ruim 1500 meter (5.000 voet) te tonen.

 

Zie de specificaties 

    

 

 

Schonere echo's

 

CP300 beschikt over de nieuwste generatie van Raymarine's 16-bit digitale ontvanger, welke gevoeliger is en ruis beter filtert dan ooit tevoren. Dit volledig nieuwe digitale sonarontwerp zorgt voor groter dieptebereik, betere onderscheiding van prooivis en schoolvissen en merkbaar schonere echo's dan de vorige generatie. De zender van de Raymarine CP300 maakt gebruikt van langere pulslengten en hogere pingsnelheden en presteert zelfs in ondiep water (60cm, 2 voet) prima!

 

 

 CP300 Screen1 

 CP300 Screen2 

 CP300 screen3 

 CP300 Screen4 

 

 


  • Ideaal voor veeleisende vissers die meer willen dan de mogelijkheden van de ingebouwde sonaropties van een Raymarine MFD's.

 

  • Dual frequency sonar. 200kHz voor kustwater, 50kHz voor verder de zee op.

 

  • Automatische aanpassingen en instellingen zorgen voor een duidelijk beeld van vis en de bodem, tot een diepte van ruim 1500 meter (5000ft)

 

  • Compatibel met een breed aanbod van 1kW transducers. Inclusief spiegelmontage, thru-hull en in-hull montagemogelijkheden.              Bekijk opties 

 

  • Compatibel met de huidige Raymarine a, c, e & gS Serie MFDs, de Raymarine E Serie Classic en de C-en E Serie Widescreen displays (Voor gebruik op de  Classic en Widescreen MFD's is een softwareupdate nodig. Verwacht: november 2013)

 

  CP300 Upright  

 

 

 

Compatibel met vorige modellen multifunctie displays  

De eerste software release voor de CP300 is enkel compatibel met de nieuwste generatie MFD's, die gebruik maken van de LightHouse gebruikersinterface.

 

Om bestaande gebruikers óók van dienst te kunnen zijn, zal er naar verwachting in november 2013 een softwareupdate beschikbaar komen die het gebruik van de CP300 op de E Serie Classic, C Serie Widescreen, E Serie Widescreen en G Serie systemen mogelijk maakt.