Raymarine CP100 Sonar met CHIRP DownVision™

 

CP100  

 

Visionality – Bekijk de wereld onder uw schip door gebruik te maken van de Raymarine CHIRP DownVision™ technologie.

 

Als logisch vervolg op de succesvolle en onderscheiden Raymarine Dragonfly DownVision™ CHIRP sonar,  maakt de CP00 deze technologie nu beschikbaar op Raymarine Multifunctionele displays. (MFD's). In combinatie met de intuïtive LightHouse™ gebruikersinterface (Versie 7.35 of hoger) netwerkt de CP100 via RayNet met de a, c, e- en gS gS serie MFD's (u kunt de nieuwste versie LightHouse™ hier downloaden).

 

CP100 with MFD  

 

  • Foto-achtige weergave van de bodemstructuur, door de Raymarine CHIRP DownVision™ technologie

  • DownVision™ tot een diepte van 270 meter (900ft)

 

  • Dual Channel CHIRP sonar; Bekijk de bodem in hoge resolutie met CHIRP DownVision™ en tegelijkertijd met CHIRP sonar de vis die u wilt vangen.

 

  • Netwerk de CP100 via RayNet met de nieuwste generatie Raymarine MDS's: vanaf de compacte a serie tot het vlaggenschip: de gS serie. De CP100 toont de onderwaterwereld met een resolutie van max. 1280 x 800 pixels.
 

 

 

Onderwaterbeelden met de CHIRP technologie 

 

De CP100 netwerk sonarmodule koppelt CHIRP DownVision™ technologie aan Raymarine MFD's : bekijk de bodem en vis erboven tegelijkertijd.

Waar conventionele sonars één frequentie per puls versturen, maakt de CHIRP gebruik van een breed frequentiespectrum, met als resultaat hoge resoluties en foto-achtige weergaven.

 

 

April Screen Capture Winner   Nevada   Submarine wreck

Schildpadden, zwemmend voor de Australische kust.

 

Nevadawrak, Italië

 

Onderzeebootwrak

 

 

 

CP100 Toepassingen

 

Zoetwater vissen

De CP100 is de ideale sonar voor zoetwatervissers, bijvoorbeeld in combinatie met een e serie HydridTouch MFD. De unieke CHIRP DownVision™ techniek toont duidelijk de leefomgeving van (snoek)baars en andere zoetwater vissen.

 

Zeevissen

Door zijn dieptebereik van maximaal 270 meter (900Ft)is de CP100 prima geschikt voor kust- en baaivissen. Wrakken worden duidelijk getoond en u kunt aasvis van prooivissen onderscheiden.

  C.A Richardson

 

 


 

 

  

CPT100 Spiegelmontage (kunststof)
CPT110 Thru-hull (kunststof) met stroomlijn
CPT120 Thru-hull (brons) met stroomlijn
  

 

 

Transducers voor de CP100

 

Speciale dual-channel CHIRP transducers hebben een kegelvormig bereik voor het opsporen van vissen en een brede straal voor de foto-achtige DownVision™beelden.

 

Leverbaar in kunststof spiegelmontage, kunststof thru-hull en bronzen thru-hull uitvoering.