Bediening van Raymarine-stuurautomaat

Kies uw bediening

De laatste stap bij het bouwen van een Raymarine-stuurautomaatsysteem is het kiezen van de bediening voor uw stuurautomaat. Hier is de beslissing een persoonlijke keuze, omdat elke bediening voor Raymarine met vaste montage dezelfde prestaties qua stuurautomaat biedt. Het aanvullen van extra bedieningselementen is eenvoudig dankzij het SeaTalkng-netwerk van Raymarine.


NIEUWE bediening voor p70s- en p70Rs-stuurautomaten

De p70s en p70Rs beschikken over een scherm met levendige kleuren en worden aangedreven door de intuïtieve LightHouse-gebruikersinterface van Raymarine. LightHouse organiseert alle opties in eenvoudige menustructuren. Dus met het Automagic-installatieproces van Evolution, dat 3 stappen omvat, kunt u binnen enkele minuten aan de slag.

Ontdek meer kenmerken  

p70s en p70Rs | Raymarine van FLIR  

p70 en p70R | Raymarine van FLIR  

Bediening van p70- en p70R-stuurautomaten

De originele bediening van stuurautomaten is als twee soorten verkrijgbaar. De bediening van de p70 werkt met een drukknop die voornamelijk voor zeilboten is ontworpen, terwijl de bediening van de p70R bestaat uit een combinatie van druk- en draaiknoppen en is gericht op vaartuigen met aandrijving.

Ontdek meer kenmerken