Fishfinder en Sonarmodules

Fishfinder en Sonarmodules | Raymarine - A Brand by FLIR

Of uw passie nu zoetwater vissen is of liever op zee, onze DownVision™ en SideVision™ fishfinder sonarmodules tonen u vis en hun leefomgeving tegelijkertijd, met uitzonderlijke detaillering. Of u nu hobbymatig vist of juist fanatiek wedstrijden, onze lijn sonarmodules zorgt ervoor dat u meer tijd besteed aan vis vangen, dan aan zoeken.

Overzicht Sonarmodules

Hier vindt u meer informatie over de RVX1000 | Raymarine by FLIR

De RVX1000 is een veelzijdige oplossing voor zowel de kust- als de zeevisserij met de prijswinnende CHIRP DownVision en RealVision 3D-sonartechnologie en een krachtige dubbelkanaalse CHIRP-sonar van 1kW van Raymarine.

Sonar Type: Alles-in-één-sonar

Dieptebereik: Channel Dependent

Vistoepassing: Inshore of offshore

Hier vindt u meer informatie over de CP570 | Raymarine by FLIR

Voor de professionele visser biedt de CP570 twee volledig onafhankelijke sonarkanalen met een gecombineerd vermogen van maximaal 4kW.

Sonar Type: Breed spectrum CHIRP

Dieptebereik: 10,000ft (3,000m)

Vistoepassing: Professionele visser

Hier vindt u meer informatie over de CP470 | Raymarine by FLIR

Door gebruik te maken van een breed frequentiespectrum en hoge gevoeligheid, kan de CP470 met haar geavanceerde CHIRP ontvanger door dichte scholen vis kijken, thermoclines onderscheiden en tegelijk roofvis tonen.

Sonar Type: Breed spectrum CHIRP

Dieptebereik: 10,000ft (3,000m)

Vistoepassing: Inshore of offshore

Hier vindt u meer informatie over de CP370 | Raymarine by FLIR

De CP370 biedt een uitzonderlijke helderheid, scherpere visdoelen en automatische werking dankzij Raymarine’s digitale ClearPulse™-sonarverwerking van de nieuwste generatie.

Sonar Type: Digital

Dieptebereik: 5,000ft (1,500m)

Vistoepassing: Inshore of offshore

Hier vindt u meer informatie over de CP200 | Raymarine by FLIR

De Raymarine CHIRPsignaalverwerking biedt een hoge resolutie en uitstekende lange-afstandsprestaties. Identificeer objecten en zie vis die zich nog verder bevindt, tot wel 183 m aan elke zijde.

Sonar Type: CHIRP SideVision™

Dieptebereik: 600ft (183m) elke zijde

Vistoepassing: Zoetwatervissen en Zeevissen

Hier vindt u meer informatie over de CP100 | Raymarine by FLIR

Met de CP100 kan een netwerk met meerdere displays en HybridTouch bediening worden gecreërd. De realistische CHIRP DownVision™ techniek toont duidelijk de leefomgeving van (snoek)baars en andere zoetwatervissen.

Sonar Type: CHIRP DownVision™

Dieptebereik: 600ft (183m)

Vistoepassing: Zoetwatervissen en Zeevissen

Kaartplotters met ingebouwde sonarmodule

Hier vindt u meer informatie over de Axiom | Raymarine by FLIR

Een nieuw, krachtig en multifunctioneel navigatiesysteem van Raymarine. Axiom, met ingebouwde RealVision 3D™-sonar, het geheel nieuwe LightHouse 3-besturingssysteem en de razendsnelle 'quad core'-prestaties, zal uw verblijf op het water radicaal veranderen.

Displayformaat: 7.0" | 9.0" | 12.1"

Hier vindt u meer informatie over de Axiom Pro | Raymarine by FLIR

Axiom Pro is ontworpen voor kapiteins die alles willen. Axiom Pro vormt de nieuwe norm voor een 'alles-in-één' display en is verkrijgbaar met RealVision 3D, 1kW CHIRP-sonar en Raymarine HybridTouch-bediening.

Displayformaat: 9.0" | 12.1" | 15.6"

Hier vindt u meer informatie over de eS Series | Raymarine by FLIR

Of u nu vist, zeilt of gewoon over het open water vaart, het geavanceerde LightHouse II-besturingssysteem uit de eS-serie met HybridTouch™ geeft u volledige controle.

Displayformaat: 7.0" | 9.0" | 12.1"

Hier vindt u meer informatie over de Dragonfly | Raymarine by FLIR

Met geavanceerde technologieën zoals breedspectrum CHIRP DownVision™ en optisch gekoppelde displays voor alle weersomstandigheden; met Dragonfly-sonar hebt u meer tijd om vis te vangen en minder tijd nodig om ernaar te zoeken.

Displayformaat: 4.0" | 5.0" | 5.7" | 7.0"

Hier vindt u meer informatie over de Wi-Fish | Raymarine by FLIR

Blackbox Wi-Fi CHIRP DownVision™-sonarmodule voor smartphones en tablets. Pauzeren, zoomen, en terugspoelen van de sonar, simpelweg met uw telefoon. Sla uw favoriete vangst op en deel deze online met vrienden

Displayformaat: N/A

Sonar technologie

Superior Sonar

Raymarine heeft een uitgebreid assortiment sonars en fishfinders, voor elk type boot en manier van vissen. De Axiom en Axiom Pro beschikken over een RealVision 3D sonar met verbazingwekkende prestaties en eenvoudige installatie. De Axiom, eS- en gS Serie multifunctie displays kunnen tevens uitgebreid worden met losse sonarmodules voor diep water kust- en offshore vissen. Ongeacht waar u vaart of welke discipline u vist: Raymarine helpt u aan een goede vangst.

RealVision™3D Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - RealVision 3D Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

RealVision 3D is beschikbaar op de Axiom en Axiom Pro en toont vissers wat zich onder, achter en aan de zijkant van de boot afspeelt, alles tegelijk en in 3D. De snelle quadcore processor van het display en de gyro gestabiliseerde transducertechnologie zorgen voor een zeer gedetailleerd onderwaterbeeld, inclusief structuren, vis, bodem en begroeiïng. Draai, kantel en zoom het 3D beeld zodat het vanuit elke hoek bestudeerd kan worden.

Het is zelfs mogelijk het beeld te pauzeren of historie te bekijken voor analyse of plaatsen van een waypoint. Activeer de GPS Trails functie en de RealVision 3D gebruikt GPS positie om real-time een zo accuraat mogelijk beeld te tonen.

DownVision™ Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - DownVision Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

Beschikbaar op de CP100, Axiom, Axiom Pro en Dragonfly producten, toont onze CHIRP DownVision foto-achtige weergave van de onderwaterwereld en biedt u de mogelijkheid zowel de bodem als vis te verkennen.

  • Foto-achtige weergave van de bodem met CHIRP DownVision
  • Dual-channel, high resolution CHIRP DownVision structuurbeelden bekijken en tegelijkertijd vis opsporen met CHIRP sonar
  • Perfect bijpassende dual-beam CHIRP transducers verkrijgbaar in kunststof of brons thru-hull, en kunststof spiegelmontage.

SideVision™ Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - SideVision Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

Beschikbaar op de CP200, Axiom, en Axiom Pro verbreedt SideVision uw onderwaterhorizon met duidelijk, oever-tot-oever beeld van vis, aas en onderwaterstructuren. Ontworpen met dezelfde CHIRP sonar technologie als de bekroonde DownVision, maakt SideVision gebruik van geavanceerde CHIRP-signaalverwerkingstechnologie om u verder én duidelijker te laten kijken én meer vis te laten vinden dan conventionele zijwaarts scannende sonars.

De Raymarine CHIRP-signaalverwerking biedt een hoge resolutie en uitstekende lange-afstandsprestaties. Identificeer objecten en zie vis die zich nog verder bevindt, tot wel 183 m aan elke zijde.

Digital / CHIRP Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - CHIRP Digital Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

Beschikbaar op de CP370, Axiom en Axiom Pro, biedt Digital Sonar u uitzonderlijke duidelijkheid, scherpere visobjecten en eenvoudige werking dankzij Raymarine’s next-generation ClearPulse ™ digitale sonarverwerking. Digital Sonar werkt op 200kHz voor inshore en 50kHz voor offshore- vissen. De intelligente ClearPulse™ signaalverwerking beheert de sonarparameters, zodat onder alle omstandigheden het perfecte beeld wordt getoond. Zo hebt u tijd om te vissen, in plaats van uw sonar af te moeten regelen.

Fishfinder systemen

Een compleet fishfinder/sonar systeem bestaat uit:

Fishfinder systemen
1 Multifunctie Display (MFD)
2 Fishfinder Sonarmodule
3 GPS Antenna / Sensor
4 Transducer
1 Fishfinder Typical System - Multifunction Display | Raymarine - A Brand by FLIR

Sommige MFD's hebben een externe GPS antenne en/of DSM nodig, andere modellen hebben dit al ingebouwd.

Meer informatie

2 Fishfinder Typical System - Sonar Module | Raymarine - A Brand by FLIR

U kunt een krachtig sonarsysteem samenstellen door een sonarmodule te koppelen via het netwerk aan een MFD. Een sonarmodule met CHIRP technologie toont zelfs een nóg meer gedetailleerd beeld.

3 Fishfinder Typical System - GPS Antenna | Raymarine - A Brand by FLIR

Voor functies zoals het markeren van een plek met een waypoint, is GPS het meest geschikt. Wellicht beschikt uw MFD al over een ingebouwde GPS ontvanger, zo niet dan is een externe GPS antenne (Raymarine RayStar 130) eenvoudig in het netwerk te integreren.

Meer informatie

4 Fishfinder Typical System - Transducer | Raymarine - A Brand by FLIR

Tot slot hebt u nog een transducer nodig. Welk type hangt af van uw wensen en het vaartuig.

Meer informatie