FLIR M300-beeld van warmtebeeldcamera | Raymarine - een merk van FLIR

NIEUW

M300-serie

De M300-serie is een nieuwe standaard voor veilige navigatie op zee en omgevingsbewustzijn. Door de toepassing van verbeterde stabilisatietechnologie op geavanceerde zichtbare, thermische of multispectrale beeldvorming bieden maritieme camera's uit de M300-serie uiterst betrouwbaar zicht in riskante omgevingen.

Met opties voor allerlei maritieme toepassingen, biedt de M300-serie uitstekende zicht in de meest veeleisende omstandigheden. Drie unieke sensorcombinaties van de M300-serie geven kapiteins totale controle over hun zicht.

De M300C legt zichtbare beelden in high-definition vast en maakt gebruik van een 30x optische zoom om verafgelegen doelen in de gaten te houden. M332 en M364 speciale warmtebeeldcamera's zorgen voor uitstekend zicht in complete duisternis, verblindende schitteringen en lichte mist. De M364C en M364C-LR combineren zicht- en warmtesensoren en gebruiken FLIR Thermal Vision™ (CTV) en MSX™ voor de veiligste navigatie en bewustzijn.

Veiligere navigatie

De M300-serie maakt navigatie bij nacht veiliger en minder stressvol. De thermische FLIR-technologie biedt kapiteins de mogelijkheid om goed te zien in totale duisternis, fel licht en lichte mist.

 

FLIR Colour Thermal Vision® (CTV)

Exclusieve FLIR Colour Thermal Vision combineert cameradetails met een thermisch beeld en overlappen cruciale kleurenbeelden waarmee kapiteins navigatiehulpmiddelen en andere vaartuigen binnen het thermische gebied positief kunnen identificeren.

FLIR M300-beeld van warmtebeeldcamera | Raymarine - een merk van FLIR
FLIR M300-camerabeeld bij weinig licht | Raymarine - een merk van FLIR

M300-camerabeeld bij weinig licht

FLIR M300-beeld van warmtebeeldcamera | Raymarine - een merk van FLIR

M300-warmtebeeld

FLIR M300-nachtzicht in kleur | Raymarine - een merk van FLIR

FLIR M300-nachtzicht in kleur

FLIR WARMTEBEELDPRODUCTEN

De NIEUWE FLIR AX8 | Raymarine - een merk van FLIR

Maritiem warmtebeeldbewakingssysteem

Houd uw waardevolle apparatuur, zoals motoren, uitlaatspruitstukken en aslagers, in de gaten en zie de problemen aankomen voordat u stilvalt op het water.

De M232 draai- en kantelbare maritieme warmtebeeldcamera | Raymarine - een merk van FLIR

Draai- en kantelbare maritieme warmtebeeldcamera

Onze kleinste en meest betaalbare draai- en kantelbare maritieme warmtebeeld-nachtzichtcamera. Met de nieuwste thermische Boson™-kern hebben watersporters dankzij de M232 's nachts zicht met een thermische resolutie van 320 x 240 en beschikken ze over een 2x digitale zoom.

De M300 draai- en kantelbare maritieme warmtebeeldcamera | Raymarine - een merk van FLIR

Maritieme beeld- en warmtebeeldcamera's

De M300-serie is een nieuwe standaard voor veilige navigatie op zee en omgevingsbewustzijn. Door de toepassing van verbeterde stabilisatietechnologie op geavanceerde zichtbare, thermische of multispectrale beeldvorming bieden maritieme camera's uit de M300-serie uiterst betrouwbaar zicht in riskante omgevingen.

De M400 hoogwaardige warmtebeeldcamera met meerdere sensoren | Raymarine - een merk van FLIR

Hoogwaardig thermisch nachtzicht met meerdere sensoren

Hoogwaardig thermisch nachtzicht met meerdere sensoren. Een veelzijdig, hoogwaardig maritiem zwenk- en kantelcamerasysteem ontworpen voor de allerbeste doelidentificatie over korte en lange afstanden.

De M500 | Raymarine - Een merk van FLIR

Zeer hoogwaardige multisensor

De FLIR M500 gekoelde warmtebeeldcamera met gyro-stabilisatie is onze technologisch meest geavanceerde zwenk- en kantelcamera uit de M-serie ooit. Ontworpen rondom een cryogeen gekoelde 640 x 512 pixel Mid Wave Infrared (MWIR) warmtesensor, blinkt de FLIR M500 uit in doeldetectie en -identificatie op zowel korte als ultralange afstanden.

Voor de hierin beschreven apparatuur kan bij export goedkeuring van de Amerikaanse overheid vereist zijn. Omzeiling in strijd met de Amerikaanse wet is verboden

NIET LANGER LEVERBARE WARMTEBEELDCAMERA'S


De Ocean Scout TK | Raymarine - een merk van FLIR

Draagbare monoculaire warmtebeeldcamera

Als warmtebeeldcamera maakt de Ocean Scout TK afbeeldingen op basis van warmte in plaats van zichtbaar licht. Schepen, vaartuigen, boeien en andere obstakels geven warmte af en worden onder alle lichtomstandigheden duidelijk weergegeven.

De FLIR Ocean Scout | Raymarine - een merk van FLIR

Draagbare monoculaire warmtebeeldcamera

Met drie Ocean Scout-modellen om uit te kiezen en FLIR’s toonaangevende warmtesensortechnologie, maakt Ocean Scout uw tijd op het water veiliger en relaxter.

T200-serie | Raymarine van FLIR

Vast gemonteerde warmtebeeldcamera

De T200-serie is een compacte en lichtgewicht warmtebeeldcamera die standaard analoge video produceert die gemakkelijk kan worden weergegeven op vrijwel elke monitor bij het roer of op andere plekken in het vaartuig.

T300- en T400-serie | Raymarine van FLIR

Vast gemonteerde draai- en kantel warmtebeeldcamera

De warmtebeeld-nachtzichtcamerasystemen uit de T-serie van Raymarine gebruiken baanbrekende Ethernetconnectiviteit voor een eenvoudige installatie, controle en interface met andere elektronica aan boord.