Raymarine RayControl

RayControl on iPad and tablet   

 

Download beschikbaar App Store, Google Play of de Amazon Store

 

 

Available on the App Store  

 

 Available on Google Play 

 

 Amazon App Store 

 

 

Overige aanbevolen Raymarine Apps:


Maak van uw tablet een full function Raymarine MFD!

 

RayControl maakt van uw tablet een full function Raymarine MFD. Bedien en bekijk draadloos de plotter, sonar, radar en zelfs de thermische nachtzicht camera, eenvoudig vanaf uw tablet.

 

RayControl dupliceert uw Raymarine MFD met touch screen en virtueel uitschuif toetsenpaneel. Met dit toetsenpaneel bedient u alle functies van uw MFD en met de virtuele uni-controller scrolt u snel naar de juiste functie die u aan wilt passen.

   RayControl - virtual keyboard 

 

RayControl screen with menu   RayControl chart screen   RayControl data screen with remote
 

 


 

Systeemvereisten en aan de slag

 

RayControl App    

Systeemvereisten

iOS Apparaten = vanaf iPad 2 en hoger 
Android/Kindle Fire =vanaf 1GHz processor en hoger icm versie 2.2.2. of hoger

 

RayControl wordt niet aangeraden voor gebruik met een Smartphone. De functies in de MFD interface worden niet groot genoeg weergegeven om betrouwbaar te kunnen worden bediend op het relatief kleine telefoonscherm.

Als u deze app wilt gebruiken dient de firmware van uw Raymarine a-serie, c-serie, e-serie of gS-serie  Multifunctie Display versie 4.27 of hoger te zijn. Firmware V4.27 of hoger kunt u hier downloaden.

 

 

Aan de slag 
Download de RayControl app en installeer deze op uw tablet. Zorgt u voor een werkende WiFi verbinding wanneer u de app installeert, tbv verificatie van de app.

 

Maak nu verbinding met uw Multifunctie Display via Wi-Fi.  Als de WiFi verbinding is geslaagd, kunt u de app starten. (zie gebruikershandleiding voor Wi-Fi setup details). 

 

In het beginvenster selecteert u SET UP, dan SYSTEM SETTINGS, gevolgd door WIRELESS CONNECTIONS. Scroll naar MOBILE APPS en selecteer REMOTE CONTROL. Het beeld op uw tablet zou nu identiek moeten zijn aan dat van uw Raymarine c-Serie of e-Serie  Multifunctie Display.

 

Opmerking: om veiligheidsredenen is in- en uitschakelen van de stuurautomaat niet mogelijk via uw draagbare apparaat.