Marine Weather voor multifunctionele Raymarine-displays

SiriusXM (alleen VS) en GRIB View Weather (wereldwijd)

Wisselende weersomstandigheden kunnen een enorme invloed hebben op uw vaarplannen. Raymarine biedt twee verschillende opties aan om u op de hoogte te houden van de laatste weerberichten en prognoses. Met onze nieuwe dienst GRIB View Global Weather kunt u GRIB-weersvoorspellingen direct op uw MFD met internetverbinding downloaden. Watersporters in Noord-Amerika kunnen ook kiezen voor SiriusXM Marine Weather, dat via satelliet wordt geleverd.


Meer informatie over de SiriusXM Marine Weather | Raymarine van FLIR

SiriusXM Marine Weather

Neem een abonnement op SiriusXM Satellite Weather en geniet van gedetaileerde weersvoorspellingen, NOWRad-weerradar, en nog veel meer. Allemaal direct op uw multifunctionele Raymarine-display. Weergegevens kunnen in de speciale app naast uw navigatiegegevens worden weergegeven, of u kunt ervoor kiezen de NOWRad Doppler-weerradar op uw live kaartplotter te integreren.

Meer informatie over GRIB View-wereldwijd weer | Raymarine van FLIR

De nieuwe GRIB View Global Weather-app geeft u op uw multifunctionele Raymarine-displays toegang tot wereldwijde weersvoorspellingen. Via het Wi-Fi-toegangspunt in uw MFD kan GRIB View, als u een abonnement heeft, verbinding leggen met de dienst Theyr Digital Precision Weather. Hiervoor is toegang tot internet vereist. Grafische GRIB-weersvoorspellingen kunnen worden gedownload en opgeslagen op de microSD-kaart of het interne geheugen van de MFD, zodat u deze op het water kunt gebruiken. U kunt het volledige systeem zelfs 30 dagen GRATIS uitproberen, direct met uw MFD.

Nu beschikbaar op LightHouse 3 multifunctionele displays.
NB: De registratie is anders voor LH2- en LH3-modellen
Bekijk bestelinformatie