Maak jacht op de vangst van uw leven met Raymarine CHIRP Sonar

 

Populaire Raymarine fishfinders voor zoetwater:

 
Dragonfly-productassortiment | Raymairine

Dragonfly
productassortiment

Superieure visserij-elektronica die door Raymarine ongelooflijk eenvoudig is gemaakt. Met geavanceerde technologieën zoals breedspectrum CHIRP DownVision™ en optical bonded displays voor alle weersomstandigheden; met Dragonfly-sonar hebt u meer tijd om vis te vangen en minder tijd nodig om ernaar te zoeken.

Ontdek  

aSeries Multifunctionele display | Raymarine

aSerie
Multifunctionele display

Krachtige, universele navigatie. De aSerie multifunctie displays leveren de snelheid en eenvoud van Raymarine technologie in slanke, compacte touchscreen displays.

Ontdek  

eS Series Multifunctionele display

NIEUW eS Serie
Multifunctionele display

Of u nu vist, zeilt of gewoon over het open water vaart, het geavanceerde LightHouse II-besturingssysteem uit de eS-serie met HybridTouch™ geeft u volledige controle.

Ontdek  

 
CP100 CHIRP Sonar met DownVision™ | Raymarine

CP100
CHIRP Sonar met DownVision™

De CP100 netwerk sonarmodule koppelt de CHIRP DownVision™ technologie aan Raymarine MFD’s. De CHIRP DownVision in de CP100 levert een foto-achtige weergave van de onderwaterwereld onder uw schip, zodat u bodemstructuren zeer gedetailleerd kunt bekijken en tegelijkertijd vis kunt opsporen.

Ontdek  

CP200 CHIRP SideVision™ met Sonar | Raymarine

CP200
CHIRP SideVision™ met Sonar

De CP200 CHIRP SideVision™-sonar vergroot uw onderwaterhorizon met kristalheldere, oever-tot-oever-beelden van vis, aas en onderwaterstructuren. De CP200 maakt gebruik van geavanceerde CHIRP signaalverwerkingstechnologie om u verder en duidelijker te laten zien en meer vis te vinden dan met de traditionele zijwaartse scansonars.

Ontdek