FLIR Thermische Camera's

FLIR Thermische Camera's | Raymarine - A Brand by FLIR

Met thermische camera’s van FLIR kunnen schippers met een gerust gevoel in totale duisternis varen.

FLIR thermische beeldtechnologie en ontworpen voor eenvoudig en probleemloos gebruik in combinatie met Raymarine multifunctionele displays.

Thermische camera’s bieden bij dag en nacht een hoge mate van veiligheid en bewustzijn van de omgeving, zodat u andere schepen, gevaren, boeien en nog veel meer altijd duidelijk kunt zien.

Bekijk voor warmtekijkcamera's met nog meer kracht het FLIR Maritime-assortiment.

TRY OUR THERMAL SIMULATOR

FLIR THERMAL PRODUCTEN

The NEW FLIR AX8 | Raymarine - A Brand by FLIR

Thermiche (Motorruimte) Monitoring

Hiermee houdt u kritische motoronderdelen zoals uitlaatspruitstukken en aslagers nauwlettend in de gaten zodat problemen kunnen worden ontdekt nog voordat er een storing optreedt.

The Ocean Scout TK | Raymarine - A Brand by FLIR

Handheld Thermische Kijker

Als thermische warmtebeeldcamera creëert de Ocean Scout TK afbeeldingen op basis van warmte in plaats van zichtbaar licht. Schepen, vaartuigen, boeien en andere obstakels geven warmte af en worden onder alle lichtomstandigheden duidelijk weergegeven.

The FLIR Ocean Scout | Raymarine - A Brand by FLIR

Handheld Thermische Kijker

Ocean Scout is een robuuste, compacte thermische camera die u andere schepen, boeien, navigatiekenmerken en drijvend materiaal toont, zowel overdag als in totale duisternis.

The M132 Adjustable Tilt Marine Thermal Camera | Raymarine - A Brand by FLIR

Thermische camera met kantelfunctie

Deze camera met kantelfunctie is onze kleinste en meest betaalbare vast gemonteerde thermische camera. Met onze laatste generatie Boson™ thermal core toont deze camera beelden in een resolutie van 320 x 240 pixels.

The M232 Pan and Tilt Marine Thermal Camera | Raymarine - A Brand by FLIR

Thermische camera met draai- en kantelfunctie

Deze camera met draai- en kantelfunctie is onze kleinste en meest betaalbare vast gemonteerde thermische camera. Met onze laatste generatie Boson™ thermal core toont deze camera beelden in een resolutie van 320 x 240 pixels en beschikt tevens over 2x digitale zoom

The M400 Premium Multi-Sensor Thermal Camera | Raymarine - A Brand by FLIR

Premium Multi-Sensor Thermische camera

De FLIR M400 beschikt over een geavanceerde 640x480 sensor voor scherpe (thermische) beelden in totale duisternis en restlicht omstandigheden. Tevens is een HD kleurencamera voor overdag en een LED zoeklicht standard ingebouwd en verhoogd daarmee uw veiligheid an boord.

The M500 | Raymarine - A Brand by FLIR

Ultra hoge prestaties multi-sensor

De gyrogestabiliseerde FLIR M500 gekoelde thermische camera is onze meest technologisch geavanceerde M-serie pan- en tiltcamera ooit. De FLIR M500 is ontworpen rond een cryogeen gekoelde 640 x 512 pixel Mid Wave Infrared (MWIR) thermische sensor en blinkt uit in detectie en identificatie van zowel kort als extreem groot bereik.

Apparatuur die hierin wordt beschreven, kan toestemming van de Amerikaanse overheid vereisen voor exportdoeleinden. Afleiding in strijd met de Amerikaanse wetgeving is verboden

Verouderde producten


T200 Series | Raymarine by FLIR

Compacte camera, vaste kijkopstelling

Montage en integratie in een bestaand systeem is eenvoudig door de analoge (PAL) video uitgang. Hiermee kan het beeld bijna overal aan boord worden getoond: van stuurstand tot navigatiehoek en eigenaarshut.

T300 and T400 Series | Raymarine by FLIR

Thermische camera met draai- en kantelfunctie

Volledige draai-, kantel- en zoomfuncties. Eenvoudige touchscreen-bediening met de multifunctionele displays van Raymarine. Veeg met uw vinger over het scherm om de camera te zwenken