Mercury VesselView voor Raymarine Axiom

Eigenaren van Raymarine Axiom met Mercury SmartCraft-scheepsmotoren kunnen nu genieten van uitgebreide integratie met Mercury Marine VesselView-technologie


Mercury VesselView voor Raymarine Axiom | Maritieme elektronica van Raymarine

Mercury Marine breidt de toegang tot zijn krachtige VesselView-functie uit met de nieuwe SmartCraft Connect-gateway. De nieuwe gateway biedt Mercury Marine's eersteklas motorinformatiedisplay-ervaring aan gebruikers van Raymarine Axiom®, Axiom+, Axiom Pro en Axiom XL. Verbind de SmartCraft-gateway simpelweg via NMEA 2000 om toegang te krijgen tot essentiële prestatiegegevens en waarschuwingen voor maximaal vier SmartCraft-compatibele Mercury-motoren.

Mercury VesselView voor Raymarine Axiom | Maritieme elektronica van Raymarine

Mercury VesselView voor Axiom is toegankelijk via een nieuwe VesselView-app op het startscherm van LightHouse 3. Raymarine Axiom en Mercury-eigenaren hebben kunnen de VesselView-gegevens in de kaartplotter-, sonar- en radar-apps ook bekijken via een uitschuifbaar zijbalkdisplay. VesselView-waarschuwingen zijn systeembreed beschikbaar op elk Axiom-display in een Raymarine-netwerk. Gebruikers van een Raymarine Axiom met SmartCraft-compatibele motoren kunnen de binnenkort uit te brengen LightHouse 3 OS-update - LightHouse 3.14 Fremantle downloaden om te profiteren van de nieuwe VesselView-functionaliteit.

Meer informatie over Raymarine, Axiom en Mercury Vessel View