Raymarine kondigt LightHouse 4 aan voor watersporters

Het nieuwste besturingssysteem voor Raymarine Axiom®-kaartplotters ontgrendelt nieuwe niveaus van gebruiksgemak, personalisatie, functies en functionaliteit


Raymarine annoncerer LightHouse 4 til sejlsportsfolk | Marine Electronics by Raymarine

Fareham UK – 4 april 2022 – Raymarine kondigt de volgende generatie van het LightHouse-besturingssysteem aan voor alle watersporters. De nieuwe LightHouse 4 biedt nog gebruiksvriendelijkere bediening, opwindende personalisatieopties en verschillende nieuwe functies. Zoals met alle Raymarine-software-upgrades, is LightHouse 4 voor alle eigenaren van Axiom, Axiom+, Axiom Pro en Axiom XL volledig gratis beschikbaar als downloadbare update.

Herziene menustructuren maken het eenvoudiger gebruik van de uitgebreide Axiom-functies mogelijk, met gepersonaliseerde afbeeldingen als optie voor alle watersporters om hun boot nog meer van henzelf te maken. Functieverbeteringen zijn onder meer een uitgebreide integratie met Mercury Engines, Sirius XM Fish Mapping en Navionics-kaarten om het bewustzijn van een schipper aan het roer te verhogen. Nieuwe dynamische tegels op het startscherm maken de presentatie van navigatie-, NMEA2000- of SeaTalkng gegevens direct beschikbaar bij het opstarten.

Of het nu gaat om varen, vissen of zeilen, de krachtige combinatie van Raymarine Axiom-kaartplotterschermen en het LightHouse-besturingssysteem geeft schippers een bewustzijn op elite-niveau.

Eenvoudiger te gebruiken

Het nieuwe LightHouse 4-besturingssysteem biedt een verfijnde visuele ervaring. Vereenvoudigde menu's maken het gebruik van de kracht van Axiom sneller en gemakkelijker dan ooit. Langere ophaalmenu's zijn nu genest, intuïtiever te lezen en te bedienen. LightHouse-apps die besturing integreren of informatie verstrekken van maritieme integratiepartners zoals Seakeeper, Victron, Lumishore en een groot aantal anderen, kunnen nu rechtstreeks vanuit het LightHouse-startscherm worden gestart. Daarnaast zijn belangrijke LightHouse-apps nu zichtbaar in configuraties met een gesplitst scherm. Bovendien is de kritieke MOB-aanraaktoets verplaatst om prominente ruimte op het startscherm te delen.

Meer personalisatie

LightHouse 4 biedt meer opties dan ooit om de vormgeving en het functioneren van Axiom te personaliseren. Schippers kunnen nu een favoriete foto toevoegen aan de achtergrond van het startscherm of dynamische dashboardtegels maken om hen rechtstreeks vanaf het startscherm op de hoogte te houden van realtime instrumenten en navigatiegegevens.

Belangrijkste nieuwe kenmerken

LightHouse 4 brengt de integratie met Mercury Marine Vessel View naar een hoger niveau, met actieve uitlaatvolumeregeling, een nieuwe en verfijnde pagina met motorgegevensoverzicht en meer.

Andere spannende upgrades

LightHouse 4 biedt een groot aantal extra belangrijke upgrades, waaronder visuele verbeteringen van actieve routelijnen, nieuwe niveaus van audiobediening en meer. Met name interessant voor gebruikers van Navionics-kaarten, ondersteunt LightHouse 4 de weergave van bathymetrische gegevens met hoge resolutie en satellietbeelden die worden meegeleverd met de nieuwe Navionics Platinum plus-kaarten.

Bezoek raymarine.com/multifunctionele-displays/lighthouse4 voor volledige informatie over het nieuwe LightHouse 4-besturingssysteem of gratis download.

Over Raymarine

Raymarine, een bedrijf van Teledyne FLIR, maakt hoogwaardige maritieme elektronica voor de recreatieve scheepsvaart en lichte commerciële maritieme markten. Met een staat van dienst van meer dan 80 jaar op het gebied van maritieme technologie staan Raymarine-producten vandaag de dag bekend om hun gebruiksgemak, robuuste ontwerp en betrouwbaarheid. We zijn voortdurend aan het innoveren om de beste sensoren en intelligente navigatiesystemen te leveren, waardoor de tijd van de schippers op het water veiliger en leuker is. Ons assortiment maritieme elektronica is verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Ga voor meer informatie naar www.raymarine.com.

Over Teledyne

Teledyne is een toonaangevende leverancier van geavanceerde instrumentatie, digitale beeldvormingsproducten en -software, ruimtevaart- en defensie-elektronica en technische systemen. De activiteiten van Teledyne bevinden zich voornamelijk in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en West- en Noord-Europa. Voor meer informatie kunt u terecht op www.teledyne.com.