Raymarine Axiom ondersteunt nu integratie van Yamaha Command Link

Raymarine Axiom ondersteunt nu integratie van Yamaha Command Link

Tuesday, June 25, 2019


Yamaha Command Link Integration | Raymarine - A Brand by FLIR

Raymarine Axiom ondersteunt nu integratie van Yamaha Command Link

Met trots kondigt FLIR de toevoeging van de Yamaha Command Link en Command Link Plus aan voor de Axiom® MFD's van Raymarine. Deze nieuwe mogelijkheid is een van de vele nieuwe features die werden geïntroduceerd bij de recente release van het LightHouse Annapolis 3.9-besturingssysteem voor Axiom.

Raymarine’s Axiom-MFD's zijn gecertificeerd door Yamaha en kunnen nu de instrumenten voor max. 4 Yamaha-buitenboordmotoren tonen op één beeldscherm. Het Axiom-motordatadisplay heeft de look-and-feel van de digitale instrumentendisplays van Yamaha en is compatibel met een breed scala aan Yamaha-buitenboordmotoren op zowel bestaande als nieuwe boten.

Yamaha Command Link Integration | Raymarine - A Brand by FLIR

Raymarine’s integratie met Yamaha-buitenboordmotoren biedt schippers een weergave op groot scherm van o.a. motorparameters, tankniveaus, batterijstatus. De integratie van Raymarine en Yamaha is ideaal voor boten met torens en secundaire controlestations, omdat schippers hierdoor op alle Raymarine Axiom-displays in het netwerk de status van hun motoren kunnen zien.

Nagenoeg iedere boot met Yamaha Command Link of Command Link Plus kan worden geïntegreerd met Raymarine’s Axiom MFD's die gebruikmaken van Yamaha’s optionele NMEA 2000 gateway en pigtail. Boten voorzien van Yamaha Helm Master- of Set Point-systemen kunnen ook worden geïntegreerd met Raymarine met behulp van Yamaha’s optionele NMEA 2000 gateway (6YG) en Yamaha’s CL7-display.

Naast de Yamaha Command Link-integratie, voegt LightHouse Annapolis 3.9 diverse andere belangrijke mogelijkheden en verbeteringen toe aan Raymarine Axiom. De gratis update van het LightHouse Annapolis 3.9-besturingssysteem is nu beschikbaar voor Axiom-, Axiom Pro-, Axiom XL-, eS Series- en gS Series-MFD's op raymarine.com/multifunctionele-displays/lighthouse3/v3-9/.

Kustplaats Annapolis is de thuishaven van duizenden watersporters, kent een rijke maritieme geschiedenis, is een magneet voor generaties van zeilers, motorschippers en vissers en vormt de inspiratiebron voor de naam van de nieuwste update van het LightHouse-besturingssysteem van Raymarine. Vanaf LightHouse 3.9 start Raymarine met het geven van alfabetische namen aan updates van het LightHouse-besturingssysteem als eerbetoon aan de mooiste vaarbestemmingen ter wereld.

Ongeacht of u zeilt, vist of met een motorjacht vaart, LightHouse 3 Annapolis biedt nieuwe features en functies voor uw Raymarine MFD. Zoals bij iedere update van het Raymarine LightHouse-besturingssysteem, downloadt u deze gratis en eenvoudig via raymarine.com/multifunctionele-displays/lighthouse3/v3-9/

COMMENT