5 redenen waarom Raymarine Element u laat winnen op het water

5 redenen waarom Raymarine Element u laat winnen op het water

Tuesday, January 8, 2019


NEW Element - Sonar GPS Multifunction Display | Raymarine by FLIR

Of u nu sportvisser bent of recreatief vist, de nieuwe ElementTM CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine is een krachtige nieuwe tool waarmee u meer vis kunt vinden en vangen. Raymarine Element is eenvoudig in beheer en gebruik, en laat u winnen op het water. Dit zijn de vijf redenen waarom:

1. Glasbodemboten zijn niet echt praktisch

Element levert de scherpste beelden van de onderwaterwereld dankzij HyperVisionTM 1,2 MHz hoge resolutie sonartechnologie en één all-in-one transducer. HyperVision-technologie tilt CHIRP-sonar, DownVision, SideVision en Raymarine RealVisonTM 3D-sonar naar het volgende niveau van precisiebeeldvorming en visidentificatie. Zo kunt u scherpe beelden van structuren, vegetatie, aas en roofvissen in real-time zien en interpreteren.

2. Beeldvertraging is vervelend

Element - Intuitive Controls | Raymarine - A Brand by FLIR

Element heeft een ongeëvenaarde kracht en snelheid dankzij de krachtige quad-core processor in alle 7”, 9” en 12” modellen. Voor u als visser betekent dat: snel getekende kaarten, directe pagina- en menu-overgangen en soepele sonar-rendering in hoge resolutie. Het maakt daarbij niet uit of u Raymarine’s informatie-intensieve RealVision 3D-sonar gebruikt of alle vier de sonarmodules tegelijkertijd.

3. U hebt wel wat beters te doen dan het doornemen van een handleiding

Element - LightHouse Sport OS | Raymarine - A Brand by FLIR

Element biedt een overzichtelijke gebruikerservaring die specifiek is ontwikkeld voor vissers. Met de grote waypoint-knop kunt u snel en eenvoudig vissen, structuren of andere belangrijke locaties markeren. De drie door de gebruiker in te stellen sneltoetsen bieden direct toegang tot uw favoriete pagina's of weergaven. Het LightHouse Sport-besturingssysteem is voorzien van pictogrammen voor gebruikelijke visactiviteiten als vissen met een werphengel, vissen met een jigkop en sleepnetvissen, die gekoppelde toegang bieden tot voorgeconfigureerde sonarweergaven die deze technieken het beste ondersteunen. Dankzij de intuïtieve, op de visser gerichte bediening van Element kost het minder tijd om uw elektronica en navigatiemenu's te leren kennen en houdt u meer tijd voor het verkennen van uw visomgeving.

4. Goede vislocaties staan niet altijd op de kaart

Element - Make Your Own Maps | Raymarine - A Brand by FLIR

Element biedt ondersteuning voor diverse populaire viskaartopties, waaronder Navionics, LightHouse NC2 met vishotspots, Standard Mapping, C-MAP en nog veel meer. En het mooiste van alles is dat u met Element tijdens het vissen of als u onderweg bent uw eigen kaarten kunt produceren. Dankzij Navionics SonarChart Live en Raymarine RealBathyTM persoonlijke sonarkaartopname kan Element eigen kaarten produceren die anderen graag zouden willen hebben, maar waarover alleen u beschikt.

5. U wilt het beste, maar hebt ook nog geld nodig voor brandstof en aas

Element - Angler-Friendly Prices | Raymarine - A Brand by FLIR

Element biedt een superieure Raymarine sonar, ongeëvenaarde snelheid, eenvoud, mogelijkheden voor het maken van eigen kaarten en de beste vistechnologie van Raymarine voor visservriendelijke prijzen vanaf $649,99.

Op zoek naar de beste sonar- en GPS-technologieën voor vissen, zonder kosten te maken voor een MFD die u nooit gebruikt? Voorzie uw boot van een nieuwe Element Sonar/GPS van Raymarine en word een winnaar op het water.

Ga voor meer informatie over Raymarine Element naar Raymarine.com/Element.

COMMENT