Nieuwe high-definition IP-marinecamera' s

Nieuwe high-definition IP marinecamera's

Thursday, June 9, 2016


CAM210 en CAM220 IP camera's

Mei 2016  

Wij presenteren met trots de uitbreiding van onze productlijn van IP-marinecamera's met de splinternieuwe high-definition camera's CAM210 en CAM220.

Beide modellen zijn ontwikkeld voor eenvoudige video-over-IP-aansluiting aan onze serie multifunctionele displays met het besturingssysteem LightHouse II. Met de CAM 210 en CAM220 kunnen Raymarine-gebruikers hun multifunctionele display (MFD) omtoveren in een krachtig video-observatiesysteem.

De CAM210 en CAM220 high-definition camera's zijn ideaal voor:

  • In de gaten houden van uw gezin of bemanning aan boord
  • Een extra paar ogen bij het achteruit varen, afmeren en manoeuvreren
  • Opname van alle actie aan dek bij het vissen of racen
 
NIEUW CAM220 en CAM220 IP marinecamera's | Raymarine by FLIR  

De CAM210 is de opvolger van de CAM200IP en is een robuuste, HD, dag-en-nacht-marinecamera ontworpen voor alle bovendekse toepassingen. De nieuwe CAM210 is ook 40% kleiner dan de CAM200IP.

De nieuwe CAM220 is een nieuwe domecamera met een onopvallend ontwerp, dat naadloos opgaat in de vormgeving van moderne boten. Door de robuuste behuizing van de CAM220 is de camera geschikt voor zowel boven- als benedendekse toepassingen, waar een breed gezichtsveld en een gedetailleerd beeld vereist zijn. Beide modellen hebben verschillende zeer efficiƫnte infrarode leds, die de camera's een bereik van 20 meter geven op onverlichte plekken in volledige duisternis.

Zowel de CAM210 als de CAM220 kunnen verzonden worden vanaf volgende week.

Voor alle technische gegevens van beide camera's kunt u terecht op www.raymarine.com/marinecameras

COMMENT