Raymarine wint de DAME-award voor YachtSense Link 4G maritieme router

Een veelzijdige maritieme mobiele router waarmee schippers verbonden blijven


Fareham, VK - Met grote vreugde kan Raymarine aankondigen dat haar YachtSense Link maritieme router de 2022 DAME Award heeft gewonnen in te categorie ‘Maritieme elektronica en maritieme software’. Dit innovatieve apparaat is een multifunctionele maritieme mobiele router, die is uitgerust met Raynet Ethernet-poorten, mobiele breedbandconnectiviteit en wifi voor aan boord. De aankondiging vond plaats tijdens de internationale METSTRADE-beurs en de jury bestond uit een mix van deskundigen die uitmuntende producten erkennen die zijn beoordeeld op algemeen ontwerp, bouwkwaliteit, functionaliteit materiaalgebruik.

Gregoire Outters, General manager bij Raymarine vertelt hierover: “We zijn dolblij om als winnaar uit de bus te komen bij de 2022 DAME-awards. Wij streven voortdurend naar het leveren van hoogwaardige systemen die het varen stressvrij maken, waarbij connectiviteit aan boord cruciaal is. We zijn opgetogen om erkenning te krijgen voor YachtSense Link, een integraal onderdeel van het nieuwe YachtSense-ecosysteem dat volledige integratie mogelijk maakt voor een smart home op het water.”

Met YachtSense Link kunnen bemanning en familie Axiom®-schermen, telefoons, tablets en pc's verbinden met een uniform netwerk aan boord. Het schakelt automatisch tussen de wifi in jachthavens en mobiele (GSM) netwerken om ervoor te zorgen dat u altijd verbonden bent. Gebruikers kunnen YachtSense Link combineren met de mobiele Raymarine-app voor toegang op afstand tot uw Raymarine-netwerk, met de extra beveiliging van GeoFence-scheepsbewaking. YachtSense Link is ook uitgerust met laagspanningskanalen voor digitaal schakelen/bewaken, voor het bedienen en bewaken van elektrische apparaten aan boord, zoals pompen, accu's, verlichting en meer. YachtSense Link, samen met diverse andere producten uit het Raymarine-aanbod is te vinden op standNUMMER 01.111 op de METSTRADE-beurs.