Nieuw Product: CPT-S In-Hull transducer

Maandag 18 januari 2021


Nieuw Product: CPT-S In-Hull transducer | Maritieme elektronica van Raymarine

De CPT-S In-Hull is ideaal voor RIB's en trailerboten

De nieuwe CPT-S-In-Hull 'vastklevende'-transducer is eenvoudig te installeren in massieve glasvezelrompen. De CPTS-S-In-Hull transducer is ideaal voor zeilen en kleine motorboten en ondersteunt CHIRP-sonar binnen de frequentieband van 200 kHz . Dit is de perfecte transducer als u op zoek bent naar betrouwbare diepteprestaties, een eenvoudige installatie en het incidenteel zoeken naar vis.

Is de romphoek van uw vaartuig tussen de 0 en 25 graden? Dan werkt de CPT-S In-Hull op uw schip. De CPT-S In-Hull is uitgerust met een innovatieve transducerbehuizing die voor verschillende romphoeken op maat kan worden gesneden, wat de installatie vereenvoudigt.

De CPT-S In-Hull kan direct worden verbonden met een Element-S, of met Axiom RV/Axiom Pro en Element HV door middel van respectievelijk A80490 (Axiom) of A80559 (element HV) adapterkabels.

Blader hier door het volledige assortiment CPT-S-transducers

Directe verbinding met Element-S modellen | Maritieme elektronica van Raymarine

De CPT-S In-Hull kan direct worden verbonden met Element-S-modellen en is compatibel met de Axiom-, Axiom+ en Axiom Pro-serie MFD 's door gebruik te maken van de A80490-adapterkabel.