Vissen: Kennis is macht | Raymarine - A Brand by FLIR

Vissen: Kennis is macht

Tuesday, April 16, 2019


NIEUW De ElementTM CHIRP Sonar/GPS van Raymarine levert snelle en gebruiksvriendelijke technologie van topkwaliteit

Kennis is macht — en met de Element™ CHIRP sonar/GPS Series van Raymarine maakt u slimmere keuzes op het water. Gemaakt voor vissers die optimaal willen presteren, levert Element de scherpste beelden van de onderwaterwereld dankzij HyperVisionTM 1,2 MHz hoge resolutie sonartechnologie.

HyperVision-technologie tilt DownVision, SideVision en Raymarine RealVision 3D sonar naar het volgende niveau van precisiebeeldvorming en visidentificatie met scherpe en gedetailleerde beelden van structuren, vegetatie en vissen via één all-in-one transducer.

Element Model Line Up | Raymarine - A Brand by FLIR

Alle Element-modellen — 7”, 9” en 12” — zijn voorzien van een ingebouwde quadcoreprocessor, die het razendsnel hertekenen van kaarten, vloeiende RealVision 3D-beelden en een snelle respons onderweg mogelijk maakt.

Dankzij de eenvoudige bediening in combinatie met Raymarine’s nieuwe LightHouse Sport-besturingssysteem hebben vissers meer tijd om hun aandacht op de vissen te richten dan op de instructiehandleiding. Met de grote waypoint-knop markeren vissers hun favoriete vislocaties. Ook kunnen ze hun eigen bathymetrische kaarten in HD maken via de nieuwe Element RealBathy™ -generator voor real-time sonarkaarten.

Element is nu verkrijgbaar bij Raymarine-dealers en -verkooppunten. Adviesprijzen beginnen bij € 720,--.

Ga voor meer informatie naar raymarine.eu/element/

COMMENT