Nieuw Raymarine i70s multifunctioneel instrument | Raymarine van FLIR

Nieuw Raymarine i70s multifunctioneel instrument

Friday, July 1, 2016


Juni 2016  

Vandaag maakte Raymarine de laatste versie van hun populaire multifunctioneel instrument met kleurenscherm voor zeilen, vissen of kruisen bekend, de Raymarine i70s.

De i70s is makkelijk aan te passen aan de persoonlijke bootbenodigdheden van de gebruiker, van traditionele analoge regelaars tot extra grote digitale en grafische displays. Dit biedt de flexibiliteit om de instrument- en navigatiedata weer te geven die het belangrijkst zijn voor de gebruiker. De i70s maakt simpele integratie in elk bestaand Raymarine-instrument mogelijk. Ook kunnen gebruikers een netwerk van i70s-displays en -sensoren creƫren.

De i70s biedt een gestroomlijnd, onopvallend ontwerp, dat past bij het ontwerp van de eS- en gS-series van Raymarine, met een groot ultra-helder 4.1" LCD-scherm dat optisch gebonden is voor verbeterd contrast en brede kijkhoeken. Met de exclusieve LightHouse instrumentsoftware plaatst de i70s vaak gebruikte navigatie-functies binnen handbereik.

De i70s van Raymarine biedt ook naadloze connectiviteit met de volgende netwerken voor op boten:

  • Eerste generatie Seatalk-netwerken met het gebruik van een Seaktalk- naar Seatalkng-adapterkabel
  • Huidige generatie Seatalk-netwerken
  • NMEA2000-netwerken met het gebruik van een SeaTalkng- naar DeviceNet-adapter
  • Naast flexibele netwerkmogelijkheden biedt de i70s databronnen die door de gebruiker te selecteren zijn, voor integratie met multi-sensornetwerken.

Voor meer informatie over de nieuwe Raymarine i70s gaat u naar www.raymarine.com/instruments

Nieuw Raymarine i70s multifunctioneel instrument | Raymarine van FLIR  

COMMENT