Introductie van Axiom™ multifunctionele displays met RealVision 3D™-sonar en Lighthouse 3

Introductie van Axiom™ multifunctionele displays met RealVision 3D™-sonar en Lighthouse 3

Wednesday, March 22, 2017


NEW AXIOM - Simply Superior | Raymarine by FLIR

Het verheugt ons Axiom aan te kondigen, een geheel nieuw assortiment Raymarine MFD's en een doorbraak in de sector voor mariene elektronica. AXIOM is het nieuwe, krachtige en multifunctionele navigatiesysteem van Raymarine. Met de beschikbare ingebouwde RealVision 3D™-sonar, het geheel nieuwe besturingssysteem LightHouse 3 en de indrukwekkende 'quad-core'-prestaties vertegenwoordigt AXIOM een geheel nieuw model voor succesvol navigeren en vinden van vis.

De Raymarine Axiom MFD-serie biedt levensechte beelden via het exclusieve RealVision 3D van Raymarine voor superieure identificatie van vissen en structuren onder water. De nieuwe, stevige aanraakschermen van 100% glas zijn verkrijgbaar met displays van 7", 9" en 12,1" en het nieuwe besturingssysteem van Raymarine, LightHouse 3, is al geïnstalleerd. In combinatie met de snelle 'quad core'-processor van Axiom levert LightHouse 3 een intuïtieve en krachtige beleving van navigatie via een nieuw vormgegeven interface, die eenvoudig te begrijpen en in te stellen is.

Nieuwe RealVision 3D-sonar

New RealVision 3D Sonar | Raymarine by FLIR

RealVision 3D-sonar vertegenwoordigt technologie waarom vissers vanaf het begin hebben gevraagd: de mogelijkheid om te zien wat er onder, achter, en naast de boot gebeurt. Allemaal tegelijk en in drie dimensies. RealVision 3D geeft alles onder water weer met de indrukwekkende prestaties van de 'quad-core'-processor. Inclusief structuur, dekking, vissen en begroeiing en met verbazingwekkende details. Raymarine biedt vissers een geheel nieuwe manier om naar gegevens onder water te kijken en eindeloos maatwerk om aan individuele behoeften te voldoen. Allemaal vanuit een omvormer die alles bevat, dus is er geen zwarte doos nodig.

RealVision 3D-omvormers combineren CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High Frequency CHIRP en RealVision 3D in één enkele omvormerbehuizing. Daarnaast compenseert gyro-stabilisatie van Raymarine bewegingen van de boot en levert deze techniek tevens levensechte 3D-sonarbeelden. Met instellingen tot 300 voet links en rechts en tot 300 voet diep is het onderzoeken van hele waterlichamen nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest.

Hypermodern besturingssysteem en hardware

Axiom Raymarine Lifestyle

De technici van Raymarine hebben geluisterd naar klanten die vroegen om een krachtiger en intuïtiever gebruikersbeleving. Het resultaat? LightHouse 3, een snelle, vloeiende en gemakkelijk te gebruiken interface, die u met slechts een paar aanrakingen de volledige controle geeft. Door de menubediening via LightHouse LiveView kunnen gebruikers de grafiek gemakkelijk aanpassen en zien hoe de navigatie-display in realtime verandert. Door het toevoegen van Smart Context-vensters en nieuwe grafiekmodi worden overzichtelijke menu's geboden met snelle toegang tot de grafiekmodi Eenvoudig, Gedetailleerd en Vissen.

Een kenmerk van maritieme elektronica is dat de processor vaak over het hoofd wordt gezien. Deze bepaalt de snelheid en het gemak bij het tegelijk uitvoeren van een groot aantal functies. De kern van elke Axiom-eenheid wordt gevormd door een integraal deel van de hardware: een 'quad core'-CPU. Hierdoor kan de gebruiker snel opstarten, maar ook gelijktijdig verschillende schermen bekijken met meerdere vensters, gegevensvakken en realtime aanpassingen. Dit alles terwijl Axiom verschillende achtergrondtaken uitvoert.

De prijzen voor de Raymarine Axiom MFD-serie variëren van € 745,00 tot € 2.645,00

Meer informatie over Axiom

COMMENT