Het nieuwe RMK-10 toetsenbord brengt de bediening naar u toe

Nieuw RMK-10 toetsenbord

Tuesday, February 21, 2017


Het splinternieuwe RMK-10 externe toetsenbord brengt de bediening van uw multifunctionele LightHouse II-display binnen handbereik! De ultracompacte RMK-10 is compatibel met MFD's uit de Raymarine a-, c-, e-, eS- en gS-series, kan rechtop of liggend worden gemonteerd en past praktisch overal.

De RMK-10 vormt een waardevolle accessoire op boten van alle afmetingen doordat hij binnen handbereik gemonteerd kan worden. U hoeft niet over het stuurwiel of naar hoger gelegen schakelkasten te reiken. De RMK-10 maakt gebruik van het toetsenbord en de intuïtieve Uni-Controller-draaiknop en -joystick van de multifunctionele displays uit de eS-serie. Met de RMK-10 heeft u toegang tot alle functies van uw MFD. U kunt er zelfs uw Evolution-stuurautomaat op afstand mee bedienen.

Aan boord van snelle speedboten kan de RMK-10 vlakbij het stuurwiel en de gashendels gemonteerd worden. Wanneer u snel vaart, kunt u zich niet permitteren afgeleid te worden door naar de bedieningsknoppen te reiken. Met de RMK-10 heeft u de bediening vlakbij en hoeft u zich voor aanpassingen niet uit te strekken.

Op cruiseschepen kunt u de compacte RMK-10 in de leuning van uw stuurstoel monteren. Op deze manier kunt u uw Raymarine-MFD's en Evolution-stuurautomaat bedienen zonder dat u uw stoel uit hoeft. U kunt de RMK-10 ook in het entertainmentcentrum in de salon van uw boot monteren. Stelt u zich voor dat u uw MFD op afstand kunt zien en bedienen via uw grootbeeld-HDTV! Dit is mogelijk met gebruik van de HDMI-uitgang van de eS- en gS-series en het RMK-10 toetsenbord.

De RMK-10 werkt ook geweldig op zeilboten. Grote MFD's hebben uitstekend zicht, zelfs bij montage in de cockpit of op de trap. Met een compacte RMK-10 heeft u toegang tot alle functies van de MFD zonder dat u het roer hoeft te verlaten.

De RMK-10 kan zelfs meer dan 1 MFD op hetzelfde roer bedienen. Kapiteinen en matrozen die grote jachten besturen zullen blij zijn met de mogelijkheid de RMK-10 logisch te gebruiken voor toegang tot en bediening van meerdere MFD’s bij het roer in de stuurhut. Zolang u het kunt zien, kunt u het bedienen met de RMK-10!

Meer informatie over het NIEUWE RMK-10 toetsenbord  

Het nieuwe RMK-10 externe toetsenbord | Raymarine van FLIR  

COMMENT