Augmented reality-app nu verkrijgbaar voor Raymarine Dragonfly-PRO sonarsystemen

Augmented reality-app nu verkrijgbaar voor Raymarine Dragonfly-PRO sonarsystemen

Friday, November 25, 2016


De nieuwe Dragonfly-app voor smartphones | Raymarine van FLIR

Raymarine is verheugd een geheel nieuwe versie van onze populaire Wi-Fish-app voor mobiele apparaten te mogen aankondigen. Deze kan worden gebruikt op Dragonfly PRO- en Wi-Fish CHIRP-sonars. De app is uitgebreid en omvat nu Augmented Reality-weergave van uw opgeslagen routepunten en favoriete visplekken.

De app werkt via de GPS, het kompas en de camera op uw smartphone of tablet en geeft uw locatie ten opzichte van uw opgeslagen routepunten nauwkeurig weer. De naam, het symbool, de positie en de afstand tot elk routepunt wordt als dynamische laag weergegeven op een onvertraagd overzicht van de waterweg die voor u ligt.

Dragonfly-app - Doel in zicht-vinder | Raymarine van FLIR

Augmented Reality-weergave voor weergeven van uw opgeslagen routepunten als dynamische laag in een onvertraagde, 360°-weergave van het water  

Gebruik gewoon de pan-functie op uw smartphone of tablet (met een of twee vingers parallel over het scherm vegen) voor een 360°-opname van de horizon, en de exacte posities van uw routepunten worden weergegeven op de onvertraagde camera-feed. Hierdoor wordt het eenvoudiger dan ooit om uw favoriete visplekken te vinden en er rechtstreeks naar toe te varen!

We hebben ook een speciale kaartweergave voor de mobiele telefoon aan de app toegevoegd. U kunt nu op uw smartphone een weergave in vogelvlucht van uw locatie met al uw routepunten bekijken. U kunt uw bestemming gemakkelijk selecteren en deze weergeven op de kaart of in de Augmented Reality-modus. De app synchroniseert uw opgeslagen routepunten nu ook met de wifi-verbinding van de Dragonfly-PRO. Zo zijn uw routepunten altijd beschikbaar, zelfs wanneer u niet op de boot bent.

De nieuwe Dragonfly-app voor smartphones | Raymarine van FLIR  
De nieuwe Dragonfly-app voor smartphones | Raymarine van FLIR  
De nieuwe Dragonfly-app voor smartphones | Raymarine van FLIR  

Nieuwe Wi-Fish-app: weergaveschakeling (links), Augmented Reality-weergave (midden), en kaartweergave (rechts)  

Als laatste bevat de verbeterde Wi-Fish-app een nieuw menu voor het schakelen tussen weergaven. Dit menu bevat een uitgebreide selectie aan weergaven voor uw CHIRP DownVision™, visvinder, augmented reality-weergave, kaartweergave en gecombineerde weergaven. Zoals altijd kunt u de sonar nog steeds pauzeren en terugspoelen, en schermopnamen rechtstreeks met uw mobiele apparaat vastleggen en delen.

Om de stand Augmented Reality te kunnen gebruiken, dient u de nieuwe Wi-Fish-app uit te voeren op een smartphone of tablet met GPS. Tablets zonder ingebouwde GPS kunnen de sonarfuncties van de app wel gebruiken, maar kunnen niet overschakelen naar de stand Augmented Reality.

De vernieuwde Wi-Fish-app voor mobiele apparaten is nu in de Apple iTunes App Store verkrijgbaar voor iPhone en iPad. Android-versies van de app zullen binnenkort via de gebruikelijke punten verkrijgbaar zijn. De app Wi-Fish is gratis en werkt met Dragonfly 4-PRO, 5-PRO, 7-PRO, en het WiFi-sonarsysteem Wi-Fish.

Naast het downloaden van de nieuwe app op hun mobiele apparaat, moeten eigenaren van Dragonfly-PRO de software op hun sonar ook bijwerken tot versie 12.10. Deze vindt u op com.legacy-rm.com/software.

Blijf niet achter! Ga vandaag nog het water op met de nieuwe app Dragonfly Wi-Fish!

COMMENT