Maritieme elektronica voor zeilen | Raymarine - een merk van FLIR

Ontworpen voor het allerbeste in visuele navigatie


Met meer dan 40 jaar aan innovaties op het gebied van zeilen en bewezen prestaties, zijn de producten van Raymarine zeker een vertrouwd lid van uw bemanning. Van de krachtige multifunctionele displays van Axiom, de bekroonde stuurprogramma's van Evolution, compacte maar krachtige Raymarine i40 instrumentendisplayserie tot de hoogwaardige Raymarine i70s instrumentendisplays met groot scherm, Raymarine heeft de oplossing voor al uw vaarbehoeftes.

Maritieme elektronica voor zeilen

Kaarten en mobiele apps

Met de navigatiedisplays van Raymarine kunt u vol vertrouwen verkennen, plannen en navigeren op open water. Displays met hoge definitie en quad-core-prestaties brengen elektronische kaarten van toonaangevende kaartenmakers tot leven. Profiteer van vectorkaarten met alle mogelijkheden en hoogwaardige rasterkaarten, plus geavanceerde functies zoals 3D-kaarten, satelliet-overlays en automatische routeringsopties.


Navionics-kaarten

Navionics-kaarten zijn de essentiële cartografische referentie voor schippers over de hele wereld. Navionics biedt nauwkeurige en gedetailleerde kaarten van oceanen, meren en zeegebieden. Creëer uw eigen kaarten met SonarChart Live, synchroniseer uw routepunten en routes met de Navionics Boating-app of bereik uw volgende bestemming met 'dock-to-dock' automatische routering.

C-MAP-kaarten

C-MAP is toonaangevend op het gebied van digitale zeekaarten voor professioneel en vrijetijdsgebruik. Het bedrijf staat over de hele wereld bekend om zijn nauwkeurige en eenvoudig te begrijpen kaartproducten, zoals C-MAP Essentials en 4D MAX+ hoogwaardige zeekaarten. Profiteer van geavanceerde functies zoals 3D-weergave, satelliet-overlay en rasterkaartondersteuning.

Raymarine LightHouse-kaarten

Raymarine LightHouse-kaarten zijn een bibliotheek van digitale raster- en vectorkaartproducten van Raymarine en toonaangevende kaartenmakers als IMRAY, Delius Klasing en Solteknik HB.

SeaPilot-kaarten

De mobiele app Seapilot, die nu deel uitmaakt van de Raymarine-familie, combineert professionele navigatiefuncties met een eenvoudige en overzichtelijke gebruikerservaring. Seapilot is een complete navigatie-app die ijkpunten, routeplanning en navigatie, AIS-overlays, GRIB-weer en geavanceerde automatische routering biedt.

Zeekaarten ontdekken