Gebruik uw tijd om vis te vangen, in plaats van er naar te zoeken.

 

Raymarine producten voor vissport:

 
Multifunctionele displays | Raymarine

Multifunctionele
displays

Benut de volledige capaciteit van de Raymarine-navigatietechnologie met de multifunctionele displays. Configureer zodanig dat alles op één beeldscherm te zien is: kaart, radar en sonar, of breidt uit naar een navigatienetwerk met meerdere displays, CHIRP DownVision™- en CHIRP SideVision™-sonar, thermisch nachtzicht en nog veel meer.

Ontdek

Dragonfly-productassortiment | Raymairine

Dragonfly
productassortiment

Superieure visserij-elektronica die door Raymarine ongelooflijk eenvoudig is gemaakt. Met geavanceerde technologieën zoals breedspectrum CHIRP DownVision™ en optical bonded displays voor alle weersomstandigheden; met Dragonfly-sonar hebt u meer tijd om vis te vangen en minder tijd nodig om ernaar te zoeken.

Ontdek

Fishfinder / Sonar Systeem | Raymarine

Fishfinder / Sonar
Systeem

Raymarine is een pionier op het gebied van digitale sonartechniek en onze nieuwste generatie digitale fishfinders levert volautomatisch betrouwbare en gedetailleerde beelden van vis en bodem. Verkrijgbaar ingebouwd in aSerie, cSerie en eSerie MFD’s, of een stapje hoger met de CP300 netwerkmodule met offshore prestaties.

Ontdek

Radome en Open Array Radar Scanners | Raymarine

Radome &
Open Array Radar

De radarsystemen van Raymarine houden u dag en nacht op de hoogte van het verkeer in de omgeving, gevaren, regen, zeevogels en nog veel meer. Raymarine heeft de perfecte radar oplossing voor elk schip - van de compacte en lichtgewicht digitale radomes tot en met de Super HD Color open antennes met zeer hoge prestaties.

Ontdek