Maritieme elektronica voor hulpverleners | Raymarine - een merk van FLIR

Oplossingen voor maritieme hulpverleners en wetshandhaving


Maritieme elektronische systemen van FLIR en Raymarine zijn veel meer dan alleen nachtzicht en navigatie. Onze oplossingen laten u beter presteren en zorgen ervoor dat u bij elke patrouille meer ziet en meer doet. Uw robuuste, krachtige en eenvoudig te gebruiken elektronica zorgen voor verbeterde veiligheid, beveiliging, bewustzijn en verbinding om elke missie tot een succes te maken.

Maritieme elektronica voor hulpverleners

LightHouse-besturingssysteem voor hulpverleners

Het LightHouse-besturingssysteem van Raymarine is de krachtige maar simpele gebruikersinterface die werkt op elke MFD. Het LightHouse-besturingssysteem is zo eenvoudig als een smartphone en gebruikt een intuïtieve app-gestuurde interface die vergelijkbaar is met populaire mobiele apparaten. Raak de app gewoon aan op het startscherm van de MFD en u hebt direct toegang tot uw informatie.

Het LightHouse-besturingssysteem ondersteunt onafhankelijk aanpasbare gebruikersprofielen, zodat individuele gebruikers hun voorkeuren en instellingen kunnen opslaan om ze meteen op te roepen wanneer ze dienst hebben. Systeembeheerders kunnen er ook voor kiezen om alle gebruikers in een standaardprofiel te plaatsen en zo voor consistentie te zorgen.

Meer informatie over LightHouse