ONDERSTEUNINGSTECHNOLOGIE VOOR AANMEREN


DockSense werkt met het Axiom-assortiment van multifunctionele displays van Raymarine en een rij 3D-stereovisiecamera's. Met geavanceerde bewegingssensoren meet het systeem nauwkeurig de afstand tot de aanlegplaats, de palen en andere aangemeerde schepen en maakt een 3D-kaart van de omgeving van het schip. Op het Axiom-scherm wordt een vereenvoudigd totaaloverzicht weergegeven.

DockSense Alert - ondersteuningstechnologie voor aanmeren | Raymarine van FLIR

DockSense Alert is de volgende generatie intelligente aanmeertechnologie van Raymarine die werkt op bijna ieder schip. Docksense maakt gebruik van FLIR stereovisie-cameratechnologie om obstakels in de buurt te detecteren en als het schip een geïdentificeerd object nadert, waarschuwt het systeem de kapitein hoorbaar en zichtbaar voor het mogelijke gevaar met een reeks escalerende alarmsignalen.


ONTDEK DOCKSENSE ALERT

DockSense Control - ondersteuningstechnologie voor aanmeren | Raymarine van FLIR

Docksense Control ondersteuningstechnologie voor aanmeren van Raymarine is een primeur waarbij de recreatieve scheepvaartsector objectherkenning combineert met de aandrijfsystemen van schepen om botsingen te voorkomen door een virtuele bumper te creëren om de boot te beschermen.


ONTDEK DOCKSENSE CONTROLE