Besturingssysteem LightHouse 3 - software-update 3.9

Besturingssysteem LightHouse 3 - software-update 3.9 | Raymarine van FLIR

LightHouse 3 versie 3.9 is vernoemd naar Annapolis, de zeilhoofdstad van Amerika, en biedt meer dan 25 nieuwe functies voor zeilers, vissers en pleziervaarders. Deze update is nu beschikbaar voor MFD's uit de Axiom-, Axiom Pro-, Axiom XL-, eS- en gS-serie.

Welke functies heeft de Annapolis LightHouse 3? Volgens ons biedt de Annapolis voordelen voor iedereen, en we hopen dat u het daarmee eens bent! Lees verder voor meer informatie.

Nieuwe functies voor zeilen op hoog niveau

Zeilfuncties voor wedstrijdzeilers en pleziervaarders

De LightHouse Annapolis geeft LightHouse 3 een reeks nieuwe functies voor zeilen op hoog niveau, zoals laylines, polars en nieuwe geavanceerde gegevensweergaven.

LightHouse 3.9 software-update - ingebouwde polar-prestatiegegevens | Raymarine - een merk van FLIR

Live layline-weergave

LightHouse 3.9 Annapolis ondersteunt weergave van dynamische laylines op de navigatiekaart. Door langs laylines te zeilen maximaliseert u de 'Velocity Made Good' (VMG) van uw boot naar de loefzijde, waardoor aan de wind zeilen zo efficiënt mogelijk wordt. Laylines kunnen worden geconfigureerd om een prestatieprofiel weer te geven, met behulp van vaste hoeken of van polar-prestatiegegevens.

LightHouse 3.9 software-update - ingebouwde polar-prestatiegegevens | Raymarine - een merk van FLIR

Ingebouwde polar-prestatiegegevens

LightHouse 3.9 Annapolis beschikt over ingebouwde polars voor meer dan 200 populaire zeilbootmodellen. Kies uw merk en model en profiteer van geoptimaliseerde laylines specifiek voor uw bootmodel. De nieuwe, verbeterde dashboard-applicatie geeft polar-prestatiedoelen weer.

LightHouse 3.9 software-update - dashboard-app en zeilwijzers | Raymarine - een merk van FLIR

Dashboard-app en zeilwijzers

De dashboard-app is bijgewerkt met nieuwe zeilspecifieke items die samenwerken met de laylines op uw kaartplotter. Nieuwe gegevensitems en wijzerindicatoren geven de stuurrichting aan om uw VMG naar loefzijde te maximaliseren. Zeilen bijstellen voor optimale prestaties is nu eenvoudiger dan ooit!

Nieuwe visfuncties

Visfuncties voor vissers overal

LightHouse Annapolis biedt verbeteringen van het bekroonde Axiom-systeem van Raymarine met real-time bathymetrische kaarten en sonar-, pinch-to-zoom- en bereikverschuivingsfuncties.

LightHouse 3.9 software-update - realtime creatie van isolijnenkaarten | Raymarine - een merk van FLIR

RealBathy™ creatie van isolijnenkaarten (uitsluitend Axiom)

Met RealBathy kunt u in realtime gedetailleerde bathymetrische kaarten creëren. Met behulp van gegevens van de gps en sonar van Axiom trekt RealBathy gedetailleerde dieptelijnen in elk waterlichaam. Het allerbeste: voor RealBathy hoeft u geen abonnement of kaarten aan te schaffen. Plaats gewoon uw boot in elk gewenst waterlichaam, steek een geheugenkaart met beschikbare ruimte in het apparaat en begin met het maken van kaarten!

Sonar-, pinch- en bereikverschuivingfuncties

LightHouse 3.9 Annapolis ondersteunt nu intuïtieve bediening van het touchscreen met pinch-to-zoom en bereikverschuiving via verslepen. Met behulp van pinch-to-zoom kunt u het sonarbeeld vergroten om meer details te zien en een grotere resolutie van objecten onder water. De zoomfunctie kan oneindig vergroot worden tot 8X. U kunt ook het sonarbeeld omhoog of omlaag verslepen om een kleiner deel van de waterkolom in meer detail te bestuderen.

LightHouse 3.9 software-update - sonar-, pinch- en bereikverschuivingsfuncties | Raymarine - een merk van FLIR

Nieuwe integratieverbeteringen

Integratiefuncties met technologiepartners

LightHouse 3.9 software-update - Yamaha Command Link Plus-integratie | Raymarine - een merk van FLIR

Yamaha Command Link Plus

Het is nu eenvoudiger dan ooit om de status van uw Yamaha-motoren bij te houden, dankzij de nieuwe Command Link Plus-integratie voor LightHouse 3 Annapolis. Het systeem is gecertificeerd door Yamaha en controleert maximaal 4 motoren plus tanks en accu's in een nieuwe Yamaha-app.

Ondersteuning voor SR200 SiriusXM maritieme weerontvanger (uitsluitend Axiom)

De nieuwe SR200 InfoLINK-ontvanger maakt de ontvangst van SiriusXM maritiem weer mogelijk voor klanten in Noord-Amerika. De SR200 werkt alleen met Axiom-, Axiom Pro- en Axiom XL-modellen.

LightHouse 3.9 Annapolis biedt nog steeds volledige compatibiliteit met de SR150-ontvanger, die met alle Axiom-modellen kan worden gebruikt, evenals met de eS- en gS-serie.

LightHouse 3.9 software-update - ondersteuning voor SR200 SiriusXM maritieme weerontvanger | Raymarine - een merk van FLIR

Extra functies en mogelijkheden

Raymarine streeft naar continue verbetering van het product. LightHouse 3 Annapolis biedt extra systeemverbeteringen en kan ook aan ons gemelde fouten verhelpen. Een volledig overzicht van verbeteringen en foutcorrecties wordt gepubliceerd op Raymarine.com, in het ondersteuninggedeelte. Hoogtepunten van dit persbericht zijn:

  • UAV-app: LightHouse 3.9 ondersteunt nu de DJI Mavic 2 Pro- en Mavic 2 zoom-drones
  • Audio: multizone-geluidsniveaubeheersing toegevoegd voor FUSION maritieme broneenheden
  • Dashboard-app: benoeming, controle en kalibratie van oceanische digitale tankniveausignalen
  • Videospeler: afspelen van videostreams opgenomen door video-over-IP maritieme en warmtebeeldcamera's
  • ClearCruise AR overlays kunnen nu uitgeschakeld worden voor camera's zoals die in motor- en interieurruimtes
  • Taalondersteuning: Estse taalkeuze nu beschikbaar

Handleidingen

LIGHTHOUSE 3 HANDLEIDINGEN