NIEUW LightHouse 3.6 - Axiom UAV-integratie | Raymarine - een merk van FLIR
NIEUW LightHouse 3.6 - Axiom UAV-integratie | Raymarine - een merk van FLIR

Software-update voor LightHouse 3.6 - Axiom UAV-integratie

Sla uw vleugels uit met UAV-integratie voor Axiom multifunctionele displays


LightHouse 3 voor Raymarine Axiom-systemen biedt een volledig geïntegreerd beheer van selecte DJI Mavic-drones.

Elke schipper wil zijn omgeving soms van bovenaf bekijken. Die wens gaat in vervulling met Raymarine’s Axiom UAV-toepassing, die de kracht van geavanceerde maritieme elektronica combineert met geavanceerde onbemande luchtvaartuigen (UAV's.)

De Axiom UAV-app automatiseert veel taken, waaronder het opstijgen, het maken van luchtfoto's, navigeren tijdens de vlucht en terugkeren naar het schip. Zowel vissersboten als cruiseschepen kunnen profiteren van de integratie van dit extra platform voor luchtfoto's in hun Axiom-navigatiescherm.

Startscherm Axiom UAV - LightHouse 3.6 | Raymarine - een merk van FLIR
Beschikbaar voor multifunctionele displays (MFD's) van Axiom

Axiom UAV werkt met alle multifunctionele displays van de Axiom-, Axiom Pro- en Axiom XL-lijn. Direct downloaden naar MFD via wifi, of bezoek onze sectie software-updates om te upgraden.

Axiom UAV - vluchtbesturing | Raymarine - een merk van FLIR
Geniet van eenvoudige, automatische of handmatige vluchtbesturing

De Axiom UAV-app biedt meerdere mogelijkheden om de Mavic Pro in de lucht te bedienen. Naast de automatische vluchtmodi biedt Axiom UAV ook virtuele joysticks op het scherm voor een handmatige vlucht. U kunt ook op elk gewenst moment sturen met de DJI Mavic Pro-joystick.

Axiom UAV - vogelperspectief | Raymarine - een merk van FLIR
Genieten van het vogelperspectief op het grote scherm van uw Axiom-MFD

Lanceer uw drone vanaf het kleine scherm van uw smartphone. Maak video- en foto-opnamen die worden opgeslagen op de geheugenkaart van de Mavic.

Axiom UAV - terugkeer naar het schip | Raymarine - een merk van FLIR
Automatische functie voor terugkeer naar het schip

Stuur uw UAV terug naar uw schip met één enkele aanraking. De UAV zal terugkeren naar het vaartuig en vervolgens op een programmeerbare, veilige hoogte en afstand zweven. Zodra de bemanning klaar is zal de piloot handmatig voor een veilige landing zorgen.

Axiom UAV is een standaard onderdeel van het besturingssysteem LightHouse 3 voor Axiom, Axiom Pro en Axiom XL multifunctionele displays. Als u een oudere versie van LightHouse 3 gebruikt, kunt u uw systeem altijd gratis updaten via de WiFi-verbinding van uw MFD met internet, of u kunt de software van onze software-updatepagina gebruiken.

UPGRADE-OPTIES

Vind een verkooppunt | Raymarine - een merk van FLIR

VIND EEN VERKOOPPUNT

De Axiom-lijn en alle andere Raymarine-producten kunnen worden aangeschaft via uw plaatselijke gecertificeerde verkoper.

VIND EEN VERKOOPPUNT
Download LightHouse 3.6 | Raymarine - een merk van FLIR

DOWNLOAD DE SOFTWARE

Axiom UAV is een standaard onderdeel van de multifunctionele displays van Axiom, Axiom Pro en Axiom XL. Download de meest recente LightHouse 3-versie voor de Axiom-lijn.

DOWNLOAD