LIGHTHOUSE 3

UPDATE FREMANTLE v3.14


LightHouse 3.14 is vernoemd naar Fremantle, Australië. De havenstad Fremantle, gelegen aan de westkust van Australië, heeft een rijke en legendarische maritieme geschiedenis. Tegenwoordig genieten watersporters die Fremantle verlaten van de natuurlijke schoonheid van het nabijgelegen Rottnest Island, met de historische stenen vuurtoren van Wadjemup.

Belangrijkste kenmerken en mogelijkheden


Nieuwe functie

  • Nieuwe Mercury VesselView motortoezicht-app
  • Ondersteuning voor de nieuwe LightHouse-kaarten voor Noord-Amerika

Verbeteringen en foutcorrecties

  • Verbetering van LightHouse-kaarten voor getijden- en stromingsweergaven, inclusief nieuwe ondersteuning voor huidige overlays in het VK en Noord-Amerika
  • Verbeterde prestaties bij (zee)bodem-sonartracking

NIEUWE FUNCTIE

Mercury VesselView voor Axiom | Maritieme elektronica van Raymarine

Mercury VesselView voor Axiom

Nieuwe Mercury VesselView-app. Verbind Axiom met een Mercury SmartCraft Connect-gateway voor toegang tot gedetailleerde informatie over de status en werking van Mercury SmartCraft compatibele scheepsmotoren.

ONTDEK VESSELVIEW VOOR AXIOM

VERBETERINGEN EN FOUTCORRECTIES


Getijden en stromingen | Maritieme elektronica van Raymarine

Getijden en stromingen verbeteringen

LightHouse-kaarten voor getijden en stromingen zijn nu beschikbaar op ruimere zoomniveaus. Stromingstabellen zijn nu beschikbaar voor LightHouse-kaarten Groot-Brittannië / Ierland en LightHouse-kaarten Noord-Amerika.

Verbeterde prestaties bij (zee)bodem-sonartracking | Maritieme elektronica van Raymarine

Verbeterde prestaties bij (zee)bodem-sonartracking

Met een nieuwe zoekdieptelimietfunctie kan de gebruiker de maximale diepte selecteren die de sonar moet pingen. Deze functie helpt de heracquisitietijd op transducers met een hoog vermogen te verbeteren.

Deze functie is uitsluitend van toepassing op Axiom, Axiom+, Axiom Pro en de RVX1000 bij gebruik met hoogvermogen Airmar-transducers.

BRONNEN

HANDLEIDINGEN EN DOCUMENTEN