PredictWind Offshore Weather

PredictWind Limited

Door Raymarine goedgekeurde app | Raymarine - een merk van FLIRDoor Raymarine goedgekeurde app

Compatibel met Axiom, Axiom Pro en Axiom XL
PredictWind - Maritieme prognoses | Raymarine - een merk van FLIR

Aangedreven door de toonaangevende maritieme weersvoorspellingen van PredictWind, maakt deze gratis offshore-app het mogelijk om naadloos meerdere GRIB-bestanden te downloaden voor uw kust- of offshore-passage. Met de intuïtieve interface kunt u direct GRIB-bestanden, weerroutes, GMDSS-tekstvoorspellingen en satellietbeelden bekijken en downloaden. De bedrijfseigen PredictWind PWG en PWE maritieme weersvoorspellingmodellen zijn, samen met de ECWMF- en GFS-modellen, beschikbaar voor de meest nauwkeurige voorspellingen, beschikbaar in de hoogste resolutie.

Bekijk en download geanimeerde weersvoorspellingen, weerroutes en afvaartplannen voor uw volgende offshore-passage. De weerroutes en afvaartplannen worden op de PredictWind-server berekend in voorspellingsgegevens van de hoogste resolutie, maar de bestandsgrootte is desondanks ongelooflijk klein, waardoor het ideaal is voor verzending via satelliet- en SSB-verbindingen met een lage bandbreedte.

PredictWind Offshore Weather werkt met wifi, mobiele netwerken en alle satellietverbindingen die gebruikmaken van de directe satelietdownloads of e-mailverzoekfunctionaliteit in de Offshore-app.

Bezoek de startpagina van Theyr www.theyr.com voor meer informatie.

Neem bij eventuele vragen direct contact op met de klantenservice van PredictWind.