Buoyweather

Surfline / Wavetrak, Inc

Door Raymarine goedgekeurde app | Raymarine - een merk van FLIRDoor Raymarine goedgekeurde app

Compatibel met Axiom, Axiom Pro en Axiom XL

Buoyweather biedt nauwkeurige maritieme weersvoorspellingen voor elke plek op elke oceaan, evenals voor de Great Lakes en vele binnenwateren. Verplaats de kaart en kies een willekeurig punt op het water om een 2-, 7- of 16-daagse weersvoorspelling te ontvangen, inclusief windrichting en -snelheid, golfhoogte en -richting, golfslag, getijdentabellen, luchttemperatuur, barometerdruk, hemelcondities, neerslagkansen, zonsopkomst/zonsondergangstijden en een maankalender. Omdat de voorspelling van Buoyweather is gebaseerd op punten is deze nauwkeuriger dan een regionale weersvoorspelling.

De voordelen van Buoyweather Premium omvatten de mogelijkheid om meerdere favoriete voorspellingslocaties op te slaan voor snelle toegang, gedetailleerde golfslag- en surfverwachtingen, aangepaste weerswaarschuwingen, dagelijkse weersverwachtingen per e-mail en toegang tot tientallen weerkaarten op het bureaublad, waaronder belangrijke golfhoogtes en winden in hoge resolutie.

Schrijf u nu in voor een gratis 30 dagen durende proefperiode van Buoyweather Premium!

GRATIS proefperiode van 30 dagen

Met Buoyweather kunt u:

  • 2-, 7- of 16-daagse maritieme weersvoorspellingen bekijken
  • 2-, 7- of 16-daagse wind-, golf- en getijdenvoorspellingen bekijken
  • Extra weergegevens en een zon-/maankalender bekijken
  • Kiezen tussen 7-daagse en 16-daagse voorspellingsmodellen
  • Onbeperkt favoriete voorspellingen opslaan
  • Favorieten bewerken en organiseren voor eenvoudige toegang

Een abonnement op Buoyweather Premium, $ 79,99 USD voor een jaarabonnement of $ 14,99 USD/maand voor het maandabonnement, geeft u het recht om de 16-daagse weersvoorspellingen van Buoyweather Premium te bekijken op uw pc, mobiel en op compatibele Raymarine-apparaten. Gebruikers die de voorkeur geven aan het 7-daagse model hebben toegang tot het model door te wisselen tussen de twee weermodellen op de voorspellingspagina.

Wij waarderen al onze klanten en moedigen iedereen aan om feedback te geven over hun ervaringen. Stuur alle feedback door naar support@buoyweather.com. Voor handleidingen en informatie gaat u naar Buoyweather.com.