• Banner - eSSeries
 
 

NEW eS Serie

Of u nu vist, zeilt of gewoon over het open water vaart, het geavanceerde LightHouse II-besturingssysteem uit de eS-serie met HybridTouch™ geeft u volledige controle.

 
 

Robuust ergonomisch ontwerp

Het slanke glazen brugontwerp van de S-serie zal elke stuurstand verbeteren met opties voor een bevestiging met steun, op het oppervlak of een volledig verzonken inbouw.

 
 
 

Hybrid Touch™

De HybridTouch-technologie van Raymarine biedt een keuze uit intuïtieve aanraakscherminteractie met knijpbewegingen om in te zoomen of volledige toetsenbordbesturing bij ruwe zee.

Eigenschappen  
 

Multifunctionele Draaiknopbesturing

De innovatieve, multifunctionele draaiknopbesturing combineert een precieze cursor- en menubesturing in één enkel bedieningspunt.

 
 

Word Mobiel

  • Toegang tot uw eS-serie van overal aan boord.
  • Dankzij de ingebouwde wifi kunt u naar de mobiele apps van Raymarine streamen en de eS-serie met Navionics Boating synchroniseren.
 
 
 

Superheldere schermen

De superheldere schermen met optische koppelingstechnologie bieden scherpe kleuren en contrast in alle lichtomstandigheden.

Eigenschappen  
 
 

De beste kaarten

LightHouse II geeft gebruikers de vrijheid om de allerbeste kaarten te kiezen uit C-MAPby Jeppesen, Navionics en de zich gestaag uitbreidende LightHouse-kaartencatalogus van Raymarine.

Learn More  
 
 

Superieure sonar

Ga op onderwaterjacht met de eS-serie en de hoogwaardige sonar van Raymarine.

 
 
 
 

Netwerksensoren

Tem de volledige kracht van de eS-serie met hoogwaardige sensoren en randapparatuur voor échte kwaliteitstijd op het water.

View Add-ons