NIEUW
YACHTSENSE

DIGITAAL BESTURINGSSYSTEEM

Maritieme elektronica van Raymarine

MODULAIR
DIGITAAL BESTURINGSSYSTEEM


Yachtsense™ is een geavanceerd digitaal besturingssysteem dat volledige besturing en bediening van elektrische scheepssystemen biedt.

Het modulaire ontwerp en toonaangevende veiligheidsfuncties vertegenwoordigen de toekomst van maritieme automatisering.


MODERNE
SCHEEPVAARTAUTOMATISERING


Elk digitaal besturingssysteem van YachtSense is gebaseerd op een volledig op maat gemaakte gebruikerservaring. De op maat gemaakte gebruikersinterface-opties bieden een moderne en elegante scheepsautomatisering. Schippers kunnen de mechanische systemen in de gaten houden en de scheepsvoorzieningen rechtstreeks vanaf de brug bedienen.

Van het controleren van de generatorstatus tot het instellen van de avondverlichting in de kajuit, alles kan met YachtSense moeiteloos worden geregeld, zodat schipper en bemanning zich kunnen richten op het varen en genieten van het open water.

YachtSense volledig op maat gemaakte gebruikerservaring | maritieme elektronica van Raymarine

SCHAALBAAR


YachtSense is een unieke, modulaire systeemarchitectuur die scheepsbouwers de vrijheid geeft om digitale besturingsoplossingen te ontwerpen en te standaardiseren, die bovendien in hun volledige modelassortiment schaalbaar zijn.

Elk YachtSense-systeem begint met de YachtSense mastermodule en de voedingsmodule. Vervolgens worden er YachtSense-modules toegevoegd om het systeem compleet te maken en uit te breiden.

Naast de Master- en vermogensmodules kan het systeem ook worden uitgebreid met modules met laag vermogen, modules met hoog vermogen, omgekeerde modules, signaalmodules en externe modules. Modules zijn verbonden met specifieke soorten apparaten, met elk maximaal 4 kanalen. Geen enkel digitaal schakelsysteem biedt zoveel flexibiliteit en uitbreidingscapaciteit.

MODULAIR
DIGITAAL BESTURINGSSYSTEEM

ONTWORPEN VOOR HET
ONVERWACHTE


YachtSense-systemen zijn gebouwd volgens de strenge normen van Raymarine. Drie lagen van redundantie zorgen voor gemoedsrust. Een geïntegreerd toetsenbord biedt handmatige controle en het LCD-scherm biedt een systeemdiagnose. Robuuste IPX6-behuizingen en met 3 jaar garantie.

Van het controleren van de generatorstatus tot het instellen van de avondverlichting in de kajuit, alles kan met YachtSense moeiteloos worden geregeld, zodat schipper en bemanning zich kunnen richten op het varen en genieten van het open water.

In het geval van een netwerkstoring schakelt het volledige systeem over naar een minimale bedrijfsmodus, en het toetsenbord van de mastermodule en het LCD-scherm bieden bediening van het systeem. Alle modules blijven werken tijdens een netwerkstoring en een handmatige zekeringsomleiding zorgt voor tijdelijke stroomonderdrukking in het geval van een module-uitval.

AAN DE SLAG


Als u een scheepsbouwer bent, of een systeemintegrator die werkt met een scheepsbouwer, dan kunnen Raymarine YachtSense-experts met uw technische team samenwerken om een YachtSense-systeem te ontwikkelen.

Klik hier om contact op te nemen met een YachtSense-expert