CZone en Raymarine Axiom - controle en toezicht vereenvoudigd | Raymarine - een merk van FLIR
CZone en Raymarine Axiom - controle en toezicht vereenvoudigd | Raymarine van FLIR

CZone en Raymarine Axiom - controle en toezicht vereenvoudigd

CZone en Raymarine Axiom - controle en toezicht vereenvoudigd

Raymarine Axiom en CZone vereenvoudigen de installatie van de maritieme elektrische systemen door de vervanging van gecompliceerde en vaak omslachtige traditionele schakel- en zekeringpanelen door een netwerk van een digitale schakelinterface die toegankelijk is via Raymarine's Axiom-lijn van multifunctionele navigatiedisplays. Axiom en CZone bieden de ultieme controle van elektrische boordsystemen.

Compatibiliteit met CZone digitale schakelsystemen LightHouse 3 | Raymarine - een merk van FLIR

Op maat gemaakte interfaces

De samenwerking tussen CZone en Raymarine op het gebied van digitaal schakelen is een volledig op maat gemaakte oplossing die scheepsbouwers en systeemintegratoren in staat stelt om intuïtieve en grafisch rijke CZone-besturingspagina's te maken die naadloos integreren met LightHouse 3 OS van Axiom.

Hoe het werkt

Axioms geavanceerde LightHouse 3 OS maakt het voor botenbouwers en systeemintegrators mogelijk om systeemconfiguratiebestanden van CZone te importeren, evenals rijke grafische besturingspagina's in de LightHouse dashboard-app. De LightHouse-dashboardpagina's zijn ontworpen en geprogrammeerd met behulp van de grafische tool in Czone vn Raymarine. Op maat gemaakte schakelaarontwerpen en besturingselementen met meerdere pagina's zijn afgestemd op de behoeften van elk vaartuig, of er kunnen dashboardpagina's gecreëerd worden op basis van een bibliotheek met gestandaardiseerde schakelaars en datacellen.

Als u een scheepsbouwer of systeemintegrator bent en wilt weten hoe u een controle- en toezichtoplossing van Raymarine en CZone kunt maken, neem dan hier contact met ons op

CZone controle en toezicht | Raymarine - een merk van FLIR

Over CZone

Het digitale controle- en toezichtnetwerk vereenvoudigt de installatie van elektrische systemen door onhandige en omslachtige bedrading te vervangen met schakel- en zekeringspanelen met moderne, robuuste interfaces en lichte NMEA 2000-netwerkkabels. Het netwerk automatiseert ook complexe elektrische systemen en zorgt voor een draadloze bediening via mobiele apparaten of speciale sleutelhanger-afstandsbedieningen.

CZone geeft een uitgebreid overzicht van het gehele elektrisch systeem, inclusief volledige controle- en toezichtmogelijkheden. Met geavanceerde controle en functionaliteit waarschuwt CZone kapiteins niet alleen voor mogelijke problemen binnen hun systeem maar helpt het ook automatisch het probleem op te lossen.

Meer informatie over CZone op www.czone.net .

Verlichtingspaneel voor CZone digitale schakelsystemen | Raymarine - een merk van FLIR
Compatibiliteit LightHouse 3 met CZone digitale BW240 | Raymarine - een merk van FLIR