Digital Switching Vessel System Control and Automation | Raymarine - A Brand by FLIR
Digital Switching Vessel System Control and Automation | Raymarine - A Brand by FLIR
Digital Switching Vessel System Control and Automation | Raymarine by FLIR

Digitale Schakeling Besturing en Automatisering van het Vaartuigsysreemd

Digitale schakelsystemen vervangen traditionele mechanische schakelaars en stroomonderbrekers aan boord van een schip met digitaal bestuurde stroomverdelingsmodules. Deze modules kunnen aangestuurd worden vanaf elke gewenste multifunctionele display op basis van LightHouse 3, vanaf mobiele apparaten of vanaf programmeerbare schakelpanelen op elke gewenste locatie aan boord. De multifunctionele displays met LightHouse 3 van Raymarine werken met digitale schakelsystemen van toonaangevende leveranciers, zoals Empirbus, CZone en Böning Automation. Als u de aanschaf van een nieuw schip overweegt, denk er dan aan te vragen welke opties voor digitale schakeling beschikbaar zijn.

Digitale stroomverdeling

Digitale schakelsystemen maken gebruik van robuuste, compacte digitale schakelingsregelmodules in plaats van mechanische schakelaars en stroomonderbrekers. De modules worden gekozen om te voldoen aan de exacte behoeften van het bestuurde systeem, en communiceren met elkaar via NMEA2000-netwerk. Met digitale schakelsystemen kunnen scheepsbouwers de omvang en de lengte van de kabels voor stroomdistributie in de boot aanzienlijk verminderen. Dit maakt de boot lichter en kan ook behoorlijk wat kosten besparen in vergelijking met een traditioneel bedrade installatie.

Mobiele apparatuur

Met Raymarine-apps voor bediening op afstand kunt u de apparatuur met uw tablet of smartphone bedienen.

Elegante eenvoud

LightHouse 3 ondersteunt rijke grafische bedieningselementen voor digitale schakelsystemen. De grafische elementen kunnen volledig worden aangepast, wat een krachtige, eenvoudig te bedienen ervaring oplevert. Aanraakbare grafische elementen brengen vaartuigsystemen tot leven en bieden in één oogopslag een overzicht van de status van alle essentiële systemen. U kunt gemakkelijk macro-besturingselementen creëren om gewoonlijk ingewikkelde acties met een paar eenvoudige aanrakingen uit te kunnen voeren. Wijzigingen in de systemen van het schip kunnen gemakkelijk doorgevoerd worden met eenvoudige bestandsupdates.

Modellen


Digital Switching Systems from EmpirBus | Raymarine - A Brand by FLIR


Digitaal schakelen van Raymarine

Met digitaal schakelen van Raymarine haalt u alle gemakken van een geavanceerd thuisautomatiseringssysteem aan boord. Met digitaal schakelen kunt u de elektrische en elektronische systemen op uw boot, zoals verlichting, airconditioning, navigatieverlichting, ruitenwissers, misthoorn en geluidssignalen, entertainmentsystemen, beveiligingssystemen en nog veel meer bedienen vanaf uw display, smartphone of tablet met netwerkverbinding.

Meer informatie

Digital Switching Systems from CZone | Raymarine - A Brand by FLIR


CZone

Raymarine Axiom en CZone vereenvoudigen de installatie van de maritieme elektrische systemen door de vervanging van gecompliceerde en vaak omslachtige traditionele schakel- en zekeringpanelen door een netwerk van een digitale schakelinterface die toegankelijk is via Raymarine's Axiom-lijn van multifunctionele navigatiedisplays. Axiom en CZone bieden de ultieme controle van elektrische boordsystemen.

Meer informatie

NIEUW YachtSense - modulair digitaal besturingssysteem | Marine Electronics by Raymarine

NIEUW
YachtSense - modulair digitaal besturingssysteem

Yachtsense™ is een geavanceerd digitaal besturingssysteem dat volledige besturing en bediening van elektrische scheepssystemen biedt. Het modulaire ontwerp en toonaangevende veiligheidsfuncties vertegenwoordigen de toekomst van maritieme automatisering.

Meer informatie

YachtSense Specificaties