DIGITAAL SCHAKELEN

BESTURING EN AUTOMATISERING VAN VAARTUIGSYSTEMEN

Besturing en automatisering van het digitale vaartuigschakelsysteem | Maritieme elektronica van Raymarine

DIGITAAL SCHAKELEN

Besturing en automatisering van vaartuigsystemen

Digitaal schakelen - Besturing en automatisering vaartuigsystemen

Digitale schakelsystemen vervangen traditionele mechanische schakelaars en stroomonderbrekers aan boord van een schip met digitaal bestuurde stroomverdelingsmodules. Deze modules kunnen aangestuurd worden vanaf elke gewenste multifunctionele display op basis van LightHouse 3, vanaf mobiele apparaten of vanaf programmeerbare schakelpanelen op elke gewenste locatie aan boord. De multifunctionele displays met LightHouse 3 van Raymarine werken met digitale schakelsystemen van toonaangevende leveranciers, zoals Empirbus, CZone en Böning Automation. Als u de aanschaf van een nieuw schip overweegt, denk er dan aan te vragen welke opties voor digitale schakeling beschikbaar zijn.

Digitale stroomverdeling

Digitale schakelsystemen maken gebruik van robuuste, compacte digitale schakelingsregelmodules in plaats van mechanische schakelaars en stroomonderbrekers. De modules worden aangepast om te voldoen aan de exacte behoeften van het bestuurde systeem, en communiceren met elkaar via NMEA2000-netwerken. Met digitale schakelsystemen kunnen scheepsbouwers de omvang en de lengte van de kabels voor stroomdistributie in de boot aanzienlijk verminderen. Dit maakt de boot lichter en kan ook behoorlijk wat kosten besparen in vergelijking met een traditioneel bedrade boot.

Mobiele apparatuur

Met Raymarine-apps voor bediening op afstand kunt u de apparatuur met uw tablet of smartphone bedienen.

Elegante eenvoud

LightHouse 3 ondersteunt rijke grafische bedieningselementen voor digitale schakelsystemen. De grafische elementen kunnen volledig worden aangepast en zijn eenvoudig te bedienen. Dit levert een krachtige ervaring op. Aanraakbare grafische elementen brengen vaartuigsystemen tot leven en bieden in één oogopslag een overzicht van de status van alle essentiële systemen. U kunt gemakkelijk macro-besturingselementen creëren om gewoonlijk ingewikkelde acties met een paar eenvoudige aanrakingen uit te kunnen voeren. Wijzigingen in de systemen van het schip kunnen gemakkelijk doorgevoerd worden met eenvoudige bestandsupdates.

NIEUW - YachtSense Ecosysteem


Het nieuwe YachtSense Ecosysteem maakt volledige integratie met alle op het scheepsnetwerk aangesloten apparaten aan boord en indien u van boord bent mogelijk.

Een geïnstalleerd systeem verzekert schippers en scheepseigenaren van de gereedheid van hun schip voor, tijdens en na hun reis. Ze zijn altijd verbonden met het schip.

De voorbereidingen voor de reis kunnen thuis beginnen, en gasten en bemanning aan boord kunnen met het schip verbonden worden.

MAAK KENNIS MET YACHTSENSE ECOSYSTEEM

NIEUW YachtSense Ecosysteem - Uw smart home op het water | Maritieme elektronica van Raymarine

Producten voor digitale schakeling


Digitale schakelsystemen van CZone | Maritieme elektronica van Raymarine


Digitale schakelsystemen van CZone

CZone geeft een uitgebreid overzicht van het gehele elektrische systeem, inclusief volledige controle- en toezichtmogelijkheden. Met geavanceerde controle en functionaliteit waarschuwt CZone schippers niet alleen voor mogelijke problemen binnen hun systeem, maar helpt het ook om problemen automatisch op te lossen.

VERKEN CZONE

Digitale schakelsystemen van EmpirBus | Maritieme elektronica van Raymarine


Digitale schakelsystemen van EmpirBus

Met digitaal schakelen kunt u elektrische en elektronische systemen aan boord zoals verlichting, airconditioning, navigatieverlichting, ruitenwissers, hoorns, entertainmentsystemen, beveiligingssystemen en nog veel meer bedienen vanaf uw multifunctionele display, smartphone of tablet.

ONTDEK EMPIRBUS

NIEUW YachtSense modulair digitaal besturingssysteem | Maritieme elektronica van Raymarine


YachtSense modulair digitaal besturingssysteem

Yachtsense™ by Raymarine is een geavanceerd digitaal besturingssysteem dat volledige besturing en bediening van elektrische scheepssystemen biedt. Het modulaire ontwerp en de toonaangevende veiligheidsfuncties vertegenwoordigen de toekomst van maritieme automatisering.

ONTDEK YACHTSENSE

Bekijk de technische specificaties