NIEUW Axiom XL - glass-bridge multifunctionele display | Raymarine van FLIR
NIEUW Axiom XL - glass-bridge multifunctionele display | Raymarine van FLIR

Axiom XL - glass-bridge multifunctionele display

Het nieuwe vlaggenschip

De Axiom XL-serie is het hoogtepunt van navigatie en moderne roerintegratie van Raymarine.

De Axiom XL is ontworpen voor glass-bridge-installaties en biedt hoogwaardige prestaties, een ruime zichtbaarheid en elegante eenvoud. De Axiom XL-serie van glass-bridge-MFD's is volledig waterdicht en ontworpen om te presteren in extreme omstandigheden. De apparatuur kan worden geïnstalleerd in zowel een open cockpit als op een gesloten brug. Elk model gebruikt 'in-plane switching technologie' (IPS) en optische koppeling van Raymarine om bredere kijkhoeken, een scherp contrast en een ongeëvenaarde leesbaarheid in felle zon te kunnen bieden.

De Axiom XL is beschikbaar in 16-, 19-, 22- en 24-inch. De volledig glazen constructie van de Axiom XL biedt scheepsontwerpers de mogelijkheid om een elegant, geïntegreerd uiterlijk van het roer te creëren.

KENMERKEN AXIOM XL

GLASS-BRIDGE MULTIFUNCTIONELE DISPLAY

Kenmerken Axiom XL | Raymarine - een merk van FLIREersteklas prestatie

De kern van elke Axiom XL-display is een razendsnelle 'quad core'-processor, die een krachtige, responsieve navigatie-ervaring biedt op een groot alles-in-één-scherm. Axiom XL combineert verschillende technologieën en sensoren in een roeroplossing met één of meer displays. Axiom XL kan geïntegreerd worden met extra Axiom XL-displays en sluit naadloos aan op de Raymarine-serie Axiom- en Axiom Pro-displays op externe stations.

Kenmerken Axiom XL | Raymarine - een merk van FLIRSuperieure integratie

Axiom XL-displays hebben een krachtig netwerk- en integratieplatform met drie ethernetpoorten voor verbinding met radar-, CHIRP- en 3D-sonarmodules, plus extra displays uit de Axiom-serie. De thermische camera-ondersteuning van FLIR verbetert de waarneming en met behulp van de HDMI-ingang kan Axiom XL als een extern computer- of entertainmentscherm gebruikt worden

Kenmerken Axiom XL | Raymarine - een merk van FLIRElegante eenvoud

De Axiom XL-displays worden aangestuurd door LightHouse 3 OS van Raymarine en bieden een snelle, vloeiende en overzichtelijke interface, die eenvoudig kan worden gepersonaliseerd volgens uw navigatiestijl. U kunt de Axiom bedienen via het multi-touch-aanraakscherm of het Raymarine RMK-10-toetsenbord toevoegen voor een volledige bediening op afstand.

Axiom XL - slim, robuust en 100% glas | Raymarine - een merk van FLIR

De slimme, robuuste display van 100%glas is geoptimaliseerd voor in- of opbouwmontage, heeft een strak ontwerp zonder knoppen en kan opgestart worden met een veegbeweging. Een ingebouwde omgevingslichtsensor past automatisch de helderheid van het scherm aan op basis van de lichtomstandigheden.

Nog meer verbinden met LightHouse apps. De kracht en mogelijkheden van Axiom XL kunnen uitgebreid worden door streaming van mobiele entertainment-apps en verbinding met toonaangevende maritieme technologiepartners als Seakeeper, Mazy en Luminshore.

Houd een oogje op de bemanning of de machinekamer met maritieme videocamera's. Verbind zowel analoog als video-over-IP om 4 videostreams tegelijkertijd te bekijken. De ingebouwde opnamefunctie verandert de Axiom XL in een DVR aan boord.

Axiom XL - overal toegang tot Axiom | Raymarine - een merk van FLIR

Overal toegang tot Axiom met de HDMI-video-uitgang van de Axiom XL. Houd de Axiom in de gaten vanaf het grote scherm benedendeks of stream de Axiom XL naar uw telefoon of tablet met de mobiele apps van Raymarine.

Scheepsautomatisering met de digitale schakeloplossingen voor scheepsbouwers van Raymarine. Met de digitale schakeltechnologie van de Axiom XL kunt u de elektrische apparaten aan boord eenvoudig bedienen via een aanraakscherm.

Sneller onderweg met de intuïtieve LightHouse 3 OS. Bepaal uw volgende koers in seconden in plaats van minuten. LightHouse 3 is eenvoudig te leren en eenvoudig te personaliseren.

Axiom XL - betere waarneming | Raymarine - een merk van FLIR

Verbeter de waarneming met objectdetectie via 2 Quantum CHIRP-radar en Doppler, de eenvoudige manier om potentieel gevaarlijke objecten in de gaten te houden.

Een extra paar ogen voor veiligere navigatie met de thermische objectherkenning van FLIR ClearCruise™. Laat de Axiom XL en FLIR dienst doen als uw zesde zintuig op het water, zodat u veiliger kunt navigeren, overdag en bij nacht.

Klaar om te vissen met de optionele, extern gemonteerde RVX1000 3D CHIRP-sonarmodule. Ervaar de Raymarine CHIRP-sonar en de bekroonde RealVision™ 3D op het grote scherm.

Axiom XL - zet uw computer aan het roer | Raymarine - een merk van FLIR

Zet uw computer aan het roer. Met de Axiom XL kunnen kapiteins een externe personal computer bekijken en bedienen met behulp van de HDMI-uitgang van de computer en en USB-aanraakschermbediening.

Navigeer met de beste kaarten van Navionics, C-MAP en Raymarine’s bibliotheek van LightHouse raster- en vectorkaarten van toonaangevende kaartenmakers.

Blijf op koers met integratie van de geavanceerde Evolution-stuurautomaat. Bepaal een waypoint op Axiom XL en laat de intelligente sensor met 9 assen van de Evolution u op de juiste koers houden.

AANSCHAFMOGELIJKHEDEN


Bekijk voor volledige productgegevens en technische specificaties de productgegevenspagina van Axiom XL:

AXIOM XL-MODELLEN bekijken
Vind een verkooppunt | Raymarine - een merk van FLIR

VIND EEN VERKOOPPUNT

Axiom XL en alle andere Raymarine-producten kunnen worden aangeschaft via uw plaatselijke gecertificeerde verkoper.

VIND EEN VERKOOPPUNT
Axiom XL-brochure downloaden | Raymarine - een merk van FLIR

BROCHURE DOWNLOADEN

Download onze brochure voor meer informatie over de NIEUWE Axiom XL.


BINNENKORT BESCHIKBAAR