Pro Axiom 9 - 9 inch hoogwaardige navigatiedisplay

Hoogwaardige navigatiedisplay 9 inch | Raymarine van FLIR

Axiom Pro 9 is de nieuwe norm voor een 'alles-in-één' display en is verkrijgbaar met RealVision 3D, 1kW CHIRP-sonar en Raymarine HybridTouch-bediening. En Axiom Pro levert vloeiende en intuïtieve navigatie met de razendsnelle 'quad core'-processor, een superhelder IPS-display en het slimme LightHouse OS.

Keuze uit 2 displays

Axiom Pro 9 - Sonar via enkel kanaal | Raymarine van FLIR PRO S-display met
CHIRP-sonar via enkel kanaal
Axiom Pro 9 - 3D en 1KW sonar | Raymarine van FLIR PRO RVX - Display met
RealVision™ 3D-sonar en 1KW CHIRP-sonar

INTRODUCTIE VAN AXIOM PRO

NIEUWE multifunctionele Axiom-display | Raymarine van FLIR

Hoogwaardige navigatie

Axiom Pro is ontworpen voor kapiteins die alles willen. Axiom Pro 9 is de nieuwe norm voor multifunctionele apparaten die 'alles-in-één' bieden en is verkrijgbaar met RealVision 3D, 1kW CHIRP-sonar en Raymarine HybridTouch-bediening. En de Axiom Pro levert een soepele en intuïtieve navigatie-ervaring met de razendsnelle 'quad core'-processor, een superheldere display met high definition IPS en de slimme LightHouse OS. Axiom Pro kan gemakkelijk tot een geavanceerd navigatienetwerk worden uitgebreid met meerdere Raymarine Axiom-displays, CHIRP-radar, Evolution-stuurautomaat, FLIR-technologie voor thermisch nachtzicht en nog veel meer.

Brochure downloaden

Sonar is standaard | Raymarine van FLIR

Sonar is standaard
Axiom Pro is verkrijgbaar met een ingebouwde High CHIRP-sonar via een enkel kanaal. Zeevissers kiezen voor Axiom Pro met RealVision 3D-sonar plus een ingebouwde 1kW-sonar.

Meer informatie over RealVision™ 3D-omzetters

Intuïtieve bediening | Raymarine van FLIR

Intuïtieve bediening
De gebruiksvriendelijke LightHouse 3 OS met HybridTouch-bediening biedt kapiteins de flexibiliteit van multi-touch-interactie en toetsenbordbediening in ruwe weersomstandigheden.

Meer informatie over LightHouse 3 OS

Krachtige prestaties | Raymarine van FLIR

Krachtige prestaties
De 'quad core'-processor levert, in combinatie met de superheldere, high definition IPS displaytechnologie, een indrukwekkende snelheid en prachtige helderheid.

Kopen

Axiom Pro 9 | Raymarine van FLIR

Pro Axiom 9 - Hoogwaardige, multifunctionele navigatiedisplay van 9 inch

Hoogwaardige navigatiedisplay 9 inch | Raymarine van FLIR

Axiom Pro 9