Raymarine mobiele apps

Maritieme apps voor navigeren, vissen en afstandsbediening

Raymarine mobiele apps


Bekijk en bedien uw scheepsnetwerk met de mobiele apps van Raymarine. Verander uw smartphone of tablet in een multifunctioneel display waarmee u vanaf een willekeurige plek aan boord, op afstand uw systemen kunt bewaken en bedienen.

NIEUW Raymarine App: de officiële Raymarine companion-app | Maritieme elektronica van Raymarine

NIEUW: Raymarine App

Raymarine App is de officiële companion-app voor de bediening van maritieme elektronica van Raymarine. Stream en bedien één enkel multifunctioneel display of beheer digitaal uw LightHouse-kaarten voor uw Element- of Axiom-serie met de Raymarine App. De nieuwe Raymarine App vervangt de RayView-app, de RayControl-app en de RayRemote-app, die allemaal met pensioen gaan. Alle functies van deze apps zijn nu beschikbaar op Raymarine App.

BEKIJK DE RAYCONNECT-APP

LightHouse 3-apps | Raymarine: een merk van FLIR

Dragonfly Wi-Fish

Verander uw smartphone in een krachtige CHIRP DownVision-sonar met Wi-Fish™. Download de gratis Wi-Fish-app en maak verbinding via standaard Wi-Fi en u streamt in realtime de sonar rechtstreeks naar uw telefoon of tablet.

WIFISH BEKIJKEN

LightHouse 3-apps | Raymarine: een merk van FLIR

Fishidy

Het is tijd om slimmer te vissen: bekijk lokale visinformatie, sla visplekken en -vangsten op interactieve viskaarten op en kom in contact met lokale vissers!

GA NAAR FISHIDY

LightHouse 3-apps | Raymarine: een merk van FLIR

SeaPilot

Seapilot was de eerste navigatie-app ter wereld die functies zoals Automatic Identification System (AIS)-gegevens implementeerde, waardoor het gemakkelijk is om andere schepen te zien bewegen op nautische kaarten.

GA NAAR SEAPILOT

Raymarine LightHouse-apps

LightHouse-apps bieden uitgebreide opties voor entertainment, navigatie, het weer en systeemintegratie op uw Raymarine LightHouse 3 MFD. Kies uit entertainmentopties zoals Netflix of Spotify. Bedien apparaten aan boord zoals Seakeeper Gyros en onderwaterverlichting van Lumishore en ShadowCaster. Krijg op de minuut nauwkeurige weergegevens van Theyr, Buoyweather, PredictWind en nog veel meer.

Meer informatie over LightHouse-apps

Vervallen apps en software

RayView-app

Stream uw MFD-scherm direct naar uw tablet of smartphone.

Meer informatie over de RayView-app

RayControl-app

Perfect voor tablets: bediening in beide richtingen tussen uw MFD en tablet

Meer informatie over de RayControl-app

RayRemote-app

Maak van uw smartphone een afstandsbediening voor uw MFD

Meer informatie over de RayRemote-app

Voyager Planner

Voyage Planner is een krachtige, gebruiksvriendelijke, home-planning- en gegevensbeheersoftwareoplossing voor de multifunctionele displays van Raymarine.

Meer informatie over Voyager Planner

RayTech™-navigatiesoftware

Neem uw pc aan boord en ga direct naar de radar, digitale sonar, kaarten en navigatiegegevens met compatibele multifunctionele Raymarine-displays.

Meer informatie over RayTech