Raymarine zichtbaar licht-marinecamera's


Zichtbaar licht-marinecamera's bieden een betaalbare CCTV-oplossing op zee. Ze leveren goede prestaties onder verschillende verlichtingsomstandigheden en zijn berekend op beweging. Sluit de camera eenvoudigweg aan op elke compatibele multifunctionele display van Raymarine (voor analoge camera's is een BNC composietvideo-aansluiting nodig) om uw eigen video-observatiesysteem aan boord te creƫren.

Selecteer een camera voor meer informatie:


Meer informatie over de CAM210 | Raymarine

Dag-en-nacht-marinecamera

Robuuste, high-definition, dag & nacht-netwerk-bulletvideocamera geschikt voor alle bovendekse toepassingen Ingebouwd zonnescherm voor maximaal zicht en een klein frame voor gemakkelijke installatie op elke gewenste plek op de boot.

Video-uitvoer: IP

ONTDEK DE CAM210  

Meer informatie over de CAM220 | Raymarine

Dag-en-nacht-marinecamera

Robuuste, high-definition, dag & nacht-netwerk-domevideocamera geschikt voor alle boven- of benedendekse toepassingen. Het koepelontwerp biedt zicht in alle richtingen en het kleine frame is snel te installeren.

Video-uitvoer: IP

ONTDEK DE CAM220  

Find out more about the CAM300IP | Raymarine

Dag-en-nacht-marinecamera

De CAM300 mini dag/nacht IP-camera is een camera met breed gezichtsveld ontworpen voor Raymarine Axiom-kaartplotters. Uitgerust met een HD-videosensor verandert de CAM300 de Axiom in een krachtig onboard video-observatiesysteem.

Video-uitvoer: IP

ONTDEK DE CAM300IP

 
Meer informatie over de CAM50 | Raymarine

CAM50

 

Marinecamera voor binnen

De Raymarine CCTV marinecamera CAM50 is perfect om binnen te installeren. Het onopvallende koepelontwerp van de camera is ideaal voor montage in de salon, stuurhut of machinekamer.

Video-uitvoer: Analoog

ONTDEK DE CAM50  

Meer informatie over de CAM100 | Raymarine

CAM100

 

Marinecamera voor binnen & buiten

Met de dag-en-nacht-marinecamera CAM100 met gesloten circuit van Rarymarine kunt u veiliger afmeren door blinde hoeken in de gaten te houden of vanaf het roer toezicht houden op de machinekamer en de bemanning.

Video-uitvoer: Analoog

ONTDEK DE CAM100  

Meer informatie over de CAM200IP | Raymarine

Marinecamera voor binnen & buiten

De CAM200IP is een robuuste, high-definition, dag- en-nacht-netwerkvideocamera, die elke LightHouse II multifunctionele display omtovert in een krachtig video-observatiesysteem.

Video-uitvoer: IP

ONTDEK DE CAM200IP