Raymarine-dealerzoeker

Raymarine doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de kwaliteit en expertise van ons serviceagent- en distributeursnetwerk zowel door klanten als botenbouwers wordt gewaardeerd en geprefereerd voor de levering en montage van hun elektronica aan boord.

Store Locator is loading from Storemapper store locator app...

Gecertificeerde dealers

Certified Raymarine Dealers | Marine Electronics by Raymarine

Agenten met het gecertificeerde logo gebruiken ingenieurs en technici die door Raymarine zijn geaccrediteerd voor het hebben van actuele productkennis, up-to-date zijn met service- en ondersteuningsinformatie en in staat zijn om correct en deskundig advies te geven over uw Raymarine-apparatuur.

Raymarine-gecertificeerde installateurs en technici hebben een fabrieksopleiding gevolgd en hebben een strenge opleiding gevolgd.

Approved Parts

Gebruik goedgekeurde onderdelen

Raymarine-gecertificeerde dealers volgen fabrieksrichtlijnen, gebruiken goedgekeurde materialen, gebruiken kabels van de juiste maat en installeren de juiste zekeringen.

Approved Parts

Bieden een garantie voor hun werk

Raymarine-gecertificeerde dealers geven opdracht en kalibreren uw Raymarine-apparatuur correct en bieden garantie op hun vakmanschap, zodat u uw elektronica met vertrouwen kunt kopen.

Approved Parts

Direct getraind door Raymarine

Alle gecertificeerde Raymarine-dealers moeten ten minste één personeelslid hebben dat de afgelopen 2 jaar een door Raymarine goedgekeurde training heeft gevolgd. Dit zorgt ervoor dat ze up-to-date zijn met de nieuwste Raymarine-technologie en -apparatuur.

Bent u al Raymarine-dealer?

Bestaande Raymarine-dealers kunnen een verzoek indienen om hun informatie hier te laten bijwerken.

Verzoek om informatie-update