Ga de uitdaging aan, met apparatuur van Raymarine


 

 
Multifunctionele displays | Raymarine

Multifunctionele
displays

Benut de volledige capaciteit van de Raymarine-navigatietechnologie met de multifunctionele displays. Configureer zodanig dat alles op één beeldscherm te zien is: kaart, radar en sonar, of breidt uit naar een navigatienetwerk met meerdere displays, CHIRP DownVision™- en CHIRP SideVision™-sonar, thermisch nachtzicht en nog veel meer.

Ontdek

Instrumenten | Raymarine

Instrumenten


Raymarine heeft de instrumenten die u nodig hebt voor een optimaal navigeer- en gebruiksgemak. Van de compacte maar zeer krachtige i40 serie tot het high-end, grote i70 instrument. Ontdek de verschillen tussen Raymarine instrumenten of leer hoe meerdere instrumenten te netwerken met SeaTalkNG.

Ontdek

Radar Scanners | Raymarine

Radar Scanners


Raymarine heeft de perfecte radar oplossing voor elk schip - van de compacte en lichtgewicht digitale radomes tot en met de Super HD Color open antennes met zeer hoge prestaties.


Ontdek  

 
Stuurautomaten | Raymarine

Stuurautomaten


Evolution stuurautomaten registreren hun omgeving en berekenen en produceren direct stuurcommando’s voor optimale prestaties. Het resultaat is een precieze en betrouwbare koershandhaving, ongeacht de vaarsnelheid of omstandigheden op het water.

Ontdek

AIS Receivers and Transceivers

AIS ontvangers
& zendontvangers

AIS (Automatisch Identificatie Systeem) maakt draadloze uitwisseling van de avigatiestatus tussen schepen onderling en met walstations mogelijk. AIS zendontvangers zenden AIS berichten uit, die de naam van het schip, de koers, snelheid en huidige navigatiestatus bevatten.

Ontdek

Thermische (Nachtzicht) Camera's | Raymarine

Thermische
(nachtzicht) camera's

Thermische camera’s bieden bij dag en nacht een hoge mate van veiligheid en bewustzijn van de omgeving, zodat u andere schepen, gevaren, boeien en nog veel meer altijd duidelijk kunt zien.

Ontdek