Raymarineproducten voor zeilers

 

Raymarineproducten vormen al meer dan 40 jaar een betrouwbare bemanning op uw schip

 

Navigatieapparatuur voor zeilers:

 
Multifunctionele displays | Raymarine

Multifunctionele
displays

Benut de volledige capaciteit van de Raymarine-navigatietechnologie met de multifunctionele displays. Configureer zodanig dat alles op één beeldscherm te zien is: kaart, radar en sonar, of breidt uit naar een navigatienetwerk met meerdere displays, CHIRP DownVision™- en CHIRP SideVision™-sonar, thermisch nachtzicht en nog veel meer.

Ontdek

Instrumenten | Raymarine

Instrumenten


Raymarine heeft de instrumenten welke u wenst voor een optimaal navigeer- en gebruiksgemak. Van de compacte maar zeer krachtige i40 serie tot het high-end, grote i70 instrument. Ontdek de verschillen tussen Raymarine instrumenten of leer hoe meerdere instrumenten te netwerken met SeaTalkNG.

Ontdek

Stuurautomaten | Raymarine

Stuurautomaten


AEvolution stuurautomaten registreren hun omgeving en berekenen en produceren direct stuurcommando’s voor optimale prestaties. Het resultaat is een precieze en betrouwbare koershandhaving, ongeacht de vaarsnelheid of omstandigheden op het water.

Ontdek

 
Thermische (Nachtzicht) Camera's | Raymarine

Thermische
(nachtzicht) camera's

Thermische camera’s bieden bij dag en nacht een hoge mate van veiligheid en bewustzijn van de omgeving, zodat u andere schepen, gevaren, boeien en nog veel meer altijd duidelijk kunt zien.

Ontdek

Raymarine marifoon | Raymarine

Raymarine
Marifoon

U bent altijd luid en duidelijk verstaanbaar met een marifoon van Raymarine. Of het nu onze compacte Ray50, de grotere Ray60, of de multifunctionele Ray70 is, u kunt op uw Raymarine marifoon vertrouwen voor jarenlange probleemloze communicatie op zee.

Ontdek

AIS Receivers and Transceivers

AIS ontvangers
& zendontvangers

AIS (Automatisch Identificatie Systeem) maakt draadloze uitwisseling van de avigatiestatus tussen schepen onderling en met walstations mogelijk. AIS zendontvangers zenden AIS berichten uit, die de naam van het schip, de koers, snelheid en huidige navigatiestatus bevatten.

Ontdek