Maximaal aantal inschrijvingen voor het door Raymarine gesponsorde Luremasters-toernooi bijna bereikt

Maximaal aantal inschrijvingen voor het door Raymarine gesponsorde Luremasters-toernooi bijna bereikt

Monday, July 24, 2017


Luremasters 2017 | Raymarine by FLIR

VELP – 24 juli 2017 – Raymarine, een merk onder de paraplu van FLIR Systems en hoofdsponsor van het Nederlandse Luremasters-vistoernooi, heeft vandaag bekendgemaakt dat er vanuit de roofvisserijgemeenschap in heel Europa dit jaar veel belangstelling bestaat voor deelname aan het toernooi. Na het succes van de eerste editie vorig jaar, zal Luremasters 2017 dit jaar plaatsvinden van 14-17 september.

Luremasters 2017 | Raymarine by FLIR

Als een van de meest prominente leveranciers van fishfindertechnologie ter wereld is Raymarine groot voorstander van toernooien zoals Luremasters. Met een rol als hoofdsponsor wil het merk duidelijk maken dat het zich blijft inzetten voor deze populaire sport.

Het Luremasters-toernooi vindt verdeeld over drie meren plaats en is in slechts één jaar tijd uitgegroeid van 15 tot maar liefst 60 teams. Hieruit blijkt wel hoeveel vraag er in Europa is naar dergelijke evenementen. De teams zullen verdeeld over drie dagen de strijd met elkaar aangaan in de Haringvliet, het Hollands Diep en het Volkerak. Deze uitgestrekte meren in de fraaie Zuidwestelijk Delta worden alom beschouwd als een van de laatste bolwerken voor grote roofvissen. De regio staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en is zeer populair onder vissers. Om punten te verdienen zullen de deelnemers moeten vissen op baars, snoekbaars en snoek, drie rassen die hier veel voorkomen.

Gregoire Outters, Vice President en General Manager van FLIR Maritime vertelt: "Het is algemeen bekend dat Raymarine de roofvisserij een warm hart toedraagt. Als hoofdsponsor van Luremasters streven wij ernaar vissers op elk niveau te trekken, van beginners tot fanatieke wedstrijdvissers. De organisatoren hebben opnieuw gekozen voor een eenvoudige opzet en het inschrijfgeld laag gehouden. Zo blijft de inschrijving laagdrempelig voor deelnemers op elk niveau."

Raymarine heeft samen met de andere hoofdsponsors van het evenement, Crestliner, Yamaha en Pega, de ultieme hoofdprijs voor sportvissers samengesteld. Het winnende team gaat dit jaar naar huis met het krachtige nieuwe multifunctionele display Axiom 7” met RealVision 3D™ van Raymarine, een Crestliner Discovery 1650 Tiller (een van de populairste aluminium vissersboten in Europa), een Yamaha F40-buitenboordmotor met elektrische brandstofinjectie en een PEGA V-Liner 750/540-trailer.

Luremasters is een open evenement en het inschrijfgeld bedraagt slechts € 350,00 per team. Daardoor is de wedstrijd voor iedereen toegankelijk. Er zijn nog maar enkele vrije plekken. Daarom roepen de organisatoren iedereen die nog wil deelnemen, op om zich zo snel mogelijk in te schrijven op: http://www.luremasters.nl/20/event-2017-info/

COMMENT