Marifoon-communicatie

Marifooncommunicatie | Raymarine - een merk van FLIR

Van compacte marifoons tot de ultieme alles-in-één communicatieoplossing - we hebben een marifoon voor elke schipper!

U bent altijd luid en duidelijk verstaanbaar met een marifoon van Raymarine. Of het nu onze compacte Ray50, de grotere Ray60 of de multifunctionele Ray70 is, u kunt op uw Raymarine-marifoon vertrouwen, voor jarenlange probleemloze communicatie op zee.

MARIFOONPRODUCTEN

Meer informatie over de Ray50 | Raymarine van FLIR

De Ray50 marifoon is een krachtig communicatiesysteem in een behuizing die klein genoeg is om zo ongeveer overal te plaatsen.

Meer informatie over de Ray52 | Raymarine van FLIR

De compacte Ray52 heeft ingebouwde gps en is hierdoor gereed voor DSC, voor verbeterde veiligheid, comfort en eenvoudige installatie.

Meer informatie over de Ray60 | Raymarine van FLIR

De Ray60 is een grote marifoon vol met essentiële communicatiefuncties om aan alle wensen van elke schipper te kunnen voldoen. Optionele handset.

Meer informatie over de Ray70 | Raymarine van FLIR

De Ray70 van Raymarine is de optimale alles-in-één communicatie-oplossing voor kapiteins die het allerbeste eisen. Beschikt over marifoon met volledige functionaliteit, megafoonuitgang, AIS-ontvanger, en is ook geschikt voor gebruik als dual-station in combinatie met de optionele RayMic.

Meer informatie over de nieuwe Ray90 | Raymarine van FLIR

De bedrade modulaire Ray90 VHF-marifoon van Raymarine brengt multi-stationcommunicatie naar een geheel nieuw niveau op het gebied van vermogen, prestaties en flexibiliteit. De Ray90 is een blackbox ontwerp met een zendontvanger die uit het zicht kan worden gemonteerd: bij de kaartentafel, in een kluisje of op praktisch elke andere plek.

Meer informatie over de nieuwe Ray91 | Raymarine van FLIR

Naast een volwaardige VHF-marifoon heeft de Ray91 ook een ingebouwde Automatic Identification System (AIS) -ontvanger. De Ray91 kan navigatie- en veiligheidsberichten ontvangen van met AIS uitgeruste schepen en toont ze op uw compatibele MFD, kaartplotter, radar en instrumenten.

Meer informatie over de RayMic | Raymarine van FLIR

De Ray60-, Ray70-, Ray90- en Ray91-marifoons ondersteunen ook de optionele RayMic-handset voor een tweede bediening van uw marifoon. Deze geeft u de volledige functionaliteit van uw marifoon of intercom vanaf een tweede locatie aan boord.


VERVALLEN/OUDE MARIFOONPRODUCTEN

Meer informatie over de Ray260 | Raymarine van FLIR

Hoogwaardige marifoon met externe zendontvanger, luidspreker en handset. Geïntegreerde megafoon/misthoorn met multi-station-intercomfunctionaliteit. Beschikbaar met een geïntegreerde AIS-ontvanger.