Raymarine en FLIR Thermische Camera's

Your sixth sense at sea


Met thermische camera’s van Raymarine kunnen schippers met een gerust gevoel in totale duisternis varen.

De thermische camera’s van Raymarine zijn geproduceerd met behulp van originele FLIR thermische beeldtechnologie en ontworpen voor eenvoudig en probleemloos gebruik in combinatie met Raymarine multifunctionele displays.

Thermische camera’s bieden bij dag en nacht een hoge mate van veiligheid en bewustzijn van de omgeving, zodat u andere schepen, gevaren, boeien en nog veel meer altijd duidelijk kunt zien.

Hier vindt u meer informatie over de  | Raymarine by FLIR

Handheld Thermische Kijker

Als thermische warmtebeeldcamera creëert de Ocean Scout TK afbeeldingen op basis van warmte in plaats van zichtbaar licht. Schepen, vaartuigen, boeien en andere obstakels geven warmte af en worden onder alle lichtomstandigheden duidelijk weergegeven.

The FLIR Ocean Scout | Raymarine by FLIR

Handheld Thermische Kijker

Ocean Scout is een robuuste, compacte thermische camera die u andere schepen, boeien, navigatiekenmerken en drijvend materiaal toont, zowel overdag als in totale duisternis.

The NEW FLIR AX8 | Raymarine by FLIR

Thermiche (Motorruimte) Monitoring

Hiermee houdt u kritische motoronderdelen zoals uitlaatspruitstukken en aslagers nauwlettend in de gaten zodat problemen kunnen worden ontdekt nog voordat er een storing optreedt.

T200 Series | Raymarine by FLIR

Compacte camera, vaste kijkopstelling

Montage en integratie in een bestaand systeem is eenvoudig door de analoge (PAL) video uitgang. Hiermee kan het beeld bijna overal aan boord worden getoond: van stuurstand tot navigatiehoek en eigenaarshut.

T300 and T400 Series | Raymarine by FLIR

Fixed Mount Pan / Tilt Thermal Camera

Volledige draai-, kantel- en zoomfuncties. Eenvoudige touchscreen-bediening met de multifunctionele displays van Raymarine. Veeg met uw vinger over het scherm om de camera te zwenken

NIEUW - FLIR M100 | Raymarine fra FLIR

Thermische camera met kantelfunctie

Deze camera met kantelfunctie is onze kleinste en meest betaalbare vast gemonteerde thermische camera. Met onze laatste generatie Boson™ thermal core toont deze camera beelden in een resolutie van 320 x 240 pixels.

The NEW M200 | Raymarine fra FLIR

Thermische camera met draai- en kantelfunctie

Deze camera met draai- en kantelfunctie is onze kleinste en meest betaalbare vast gemonteerde thermische camera. Met onze laatste generatie Boson™ thermal core toont deze camera beelden in een resolutie van 320 x 240 pixels en beschikt tevens over 2x digitale zoom

The NEW M400 | Raymarine fra FLIR

Premium Multi-Sensor Thermische camera

De FLIR M400 beschikt over een geavanceerde 640x480 sensor voor scherpe (thermische) beelden in totale duisternis en restlicht omstandigheden. Tevens is een HD kleurencamera voor overdag en een LED zoeklicht standard ingebouwd en verhoogd daarmee uw veiligheid an boord.

Equipment described herein may require US Government authorization for export purposes. Diversion contrary to US law is prohibited